Taalcursussen in Malta

Engelse taalreizen naar Malta worden steeds populairder. Qua aantallen staat Malta zelfs tweede, net na Groot-Brittanië.

De Maltese eilanden liggen op ongeveer 90 km ten zuiden van Sicilië. De archipel, die bestaat uit Malta, Gozo en Comino, is niet groter dan 320 km² en er wonen ongeveer 400.000 inwoners. Maltees en Engels zijn de officiële talen, dit maakt Malta een perfecte bestemming voor een Engelse taalcursus op onze internationale taalschool Maltalingua.

Op deze website vindt je alle relevante informatie over onze school in Malta, waaronder belangrijke informatie over de opleiding, de verschillende soorten accommodaties en het activiteitenprogramma van de school.

Ook voordat je aan je taalreis naar Malta begint, kun je van alles leren over Maltese activiteiten, de Maltese cultuur met haar lange geschiedenis, het milde klimaat en de prachtige landschappen. We voorzien je ook van nuttige informatie over het land en haar inwoners, de visumverplichtingen en de verschillende reismogelijkheden.

Malta Catalogue PDF Download