Comfort Appartement

Maltalingua voorziet haar eigen gedeelde, zelfvoorzienende comfort appartementen. Onze recent gerenoveerde appartementen zijn de meest populaire optie bij studenten, gezien ze de meest betaalbare optie zijn en de ideale manier om Engels te oefenen in een internationale omgeving.

Onze onlangs gerenoveerde appartementen hebben het hele jaar door airconditioning en WiFi, inclusief tv en Netflix, een wasmachine en een volledig uitgeruste keuken. Het beddengoed wordt 1 keer per week verschoond. Studenten worden vriendelijk verzocht handdoeken en badhanddoeken mee te nemen.

De comfortappartementen hebben 3 of 4 slaapkamers en kunnen tot 6 studenten huisvesten in eenpersoonskamers of dubbele/tweepersoonskamers. In het laagseizoen zijn er echter minder deelnemers per appartement.

Studenten die alleen reizen kunnen ervoor kiezen een kamer te delen met een andere student. De kamers worden verdeeld per geslacht, met uitzondering van koppels die samen reizen.

Prive-appartementen zijn op verzoek ook beschikbaar. In dit geval geldt de prijs per appartement en niet per persoon.

Alle appartementen bevinden zich op wandelafstand van de school (5-20 minuten) en zijn gelegen in het populaire St Julians en Sliema.