StudyTravel Sterrenprijzen - Engelse taalschool Europa

Maltalingua is verheugd aan te kondigen dat het genomineerd is voor de prestigieuze StudyTravel Star Awards - English Language School Europe. StudyTravel Star Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die bekend staat om de kwaliteit van de dienstverlening in meerdere categorieën, waaronder studiebureaus, taalproviders, beroepsopleidingen, middelbare scholen, dienstverleners en verenigingen.

Dit is het eerste jaar dat Maltalingua is erkend door ST Star Awards en als eerste en enige school in Malta is genomineerd in de categorie ST Star Awards - English Language School Europe sinds de prestigieuze prijsuitreiking in 2006.

 

 

Uit een selectie van meer dan 10.000 scholen in Europa hebben de partners en collega's van Maltalingua een shortlist opgesteld van de Maltalingua School of English met slechts 4 andere scholen in heel Europa, die erkend zijn voor het leveren van uitstekende diensten in de afgelopen 12 maanden.

Maltalingua feliciteert alle genomineerden in alle categorieën en kijkt uit naar een feestje met u allen in 2021, wanneer de prijsuitreiking in Londen zal plaatsvinden.

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw Engels met Maltalingua School of English? Klik hier om uw persoonlijke offerte te ontvangen.

Wilt u samenwerken met Maltalingua School of English en uw klanten uitzonderlijke diensten en ervaringen aanbieden? Ga nu met ons mee!

Klik hier om de volledige lijst van ST Star Award finalisten te zien.