StudyTravel Sterrenprijzen - Engelse taalschool Europa

Maltalingua is verheugd te kunnen aankondigen dat het genomineerd is voor twee prestigieuze StudyTravel Star Awards:

  • Engelse taalschool Europa
  • Juniorcursussen voor jongeren onder de 18

 

StudyTravel Star Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die door vakgenoten wordt uitgereikt en bekend staat om de kwaliteit van de dienstverlening in verschillende categorieën, waaronder studiereisbureaus, taalaanbieders, beroepsopleidingen, middelbare scholen, dienstverleners en verenigingen.

Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Maltalingua is erkend door ST Star Awards en het is de eerste en enige school in Malta die is genomineerd in de categorie ST Star Awards - Engelse talenschool Europa en Juniorcursussen voor jongeren onder de 18 jaar sinds de prestigieuze prijsuitreiking werd opgericht in 2006.

 

Uit een selectie van 10.000+ scholen in heel Europa, hebben Maltalingua's partners en collega's Maltalingua School of English geselecteerd met slechts 4 andere scholen in Europa, als erkenning voor het leveren van uitstekende diensten in de afgelopen 12 maanden.

Matthew Knott, nieuwsredacteur van StudyTravel Magazine en een van de presentatoren van de prijzen, zei: "Vanwege Covid-19 moesten we de prijzen vorig jaar online uitreiken en het was een geweldige gelegenheid, maar we kunnen niet wachten om het vlaggenschipevenement van de sector weer in persoon te organiseren en samen onze sector te vieren."

 

Maltalingua wil graag iedereen feliciteren die genomineerd is in alle categorieën en kijkt ernaar uit om dit met u allen te vieren in september 2022, wanneer de prijsuitreiking zal plaatsvinden in Londen.

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw Engels met Maltalingua School of English? Klik hier om uw persoonlijke offerte te ontvangen.

Wilt u samenwerken met Maltalingua School of English en uw klanten uitzonderlijke diensten en ervaringen aanbieden? Ga nu met ons mee!