StudyTravel Sterrenprijzen - Engelse taalschool Europa

Maltalingua is verheugd om aan te kondigen dat het is genomineerd voor twee prestigieuze StudyTravel Star Awards:

  • Engelse Taalschool in Europa
  • Junior Cursussen voor Onder 18-jarigen

 

De StudyTravel Star Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking waarbij collega's stemmen, bekend om het belonen van kwalitatieve dienstverlening in meerdere categorieën, waaronder studiereisbureaus, taalaanbieders, beroepscolleges, middelbare scholen, dienstverleners en verenigingen.

Dit is het derde opeenvolgende jaar dat Maltalingua wordt erkend door de ST Star Awards en het is de eerste en enige school in Malta die is genomineerd in de categorie ST Star Awards - Engelse Taalschool in Europa en Junior Cursussen voor Onder 18-jarigen sinds de oprichting van de prestigieuze prijsuitreiking in 2006.

 

Uit een selectie van meer dan 10.000 scholen in heel Europa hebben de partners en collega's van Maltalingua de Maltalingua School of English samen met slechts 4 andere scholen in Europa genomineerd, vanwege de uitstekende dienstverlening gedurende de afgelopen 12 maanden.

"Als hoofd marketing kan ik niet trotser zijn op de inzet van ons team, die heeft geleid tot onze opmerkelijke nominatie voor de prestigieuze StudyTravel Star Awards. Deze erkenning bevestigt ons streven naar het bieden van uitzonderlijke ervaringen en diensten aan onze studenten. We zijn zeer vereerd om genomineerd te zijn als finalist en het motiveert ons om grenzen te blijven verleggen en nieuwe normen te stellen in de educatieve sector." - Ashley Kind

 

Maltalingua wil graag iedereen feliciteren die genomineerd is in alle categorieën en kijkt ernaar uit om dit met u allen te vieren in september 2022, wanneer de prijsuitreiking zal plaatsvinden in Londen.

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw Engels met Maltalingua School of English? Klik hier om uw persoonlijke offerte te ontvangen.

Wilt u samenwerken met Maltalingua School of English en uw klanten uitzonderlijke diensten en ervaringen aanbieden? Ga nu met ons mee!