Erasmus+ bij Maltalingua

Ben je een leerkracht of werk je voor een educatieve organisatie? Zou je je Engels willen verbeteren met hulp van native sprekers, mensen ontmoeten uit verschillende landen en genieten van de zon op de Maltese eilanden? Vraag je werkgever om een aanvraag in te dienen voor een Erasmus+ beurs en kom een Engelse cursus volgen bij Maltalingua.

In onze Engelse cursus verbeter je je taalkennis en ervaar je het studentenleven weer. Je kunt een aanvraag doen voor  Erasmus+ sponsorschap om de cursus, accommodatie en vluchten te bekostigen.

Erasmus+ logo

Over Erasmus+ (Key Action 1) school staff mobility 

We specialiseren ons in de KA1 School Staff Mobility als deel van het Erasmus+ programma. Dit sponsorschap is voor leerkrachten en ondersteunende personeel in:

  • Scholen
  • Colleges/hogescholen
  • Universiteiten
  • Andere onderwijsinstellingen

Het kan gebruikt worden voor opleiding van personeel, inclusief talen cursussen in het buitenland, bijvoorbeeld een talen cursus bij Maltalingua. Voor meer informatie neem je contact op met je nationale instelling:

http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/contact_nl

He meld ik me aan?

  • Het programma is bedoeld voor private en openbare onderwijsinstellingen zoals scholen, universiteiten en colleges in de E.U en EFTA. (IJsland, Liechtenstein en Norwegen).
  • Aanvragen gaan via jouw organisatie. Je moet de school administrator of de verantwoordelijke voor staf training benaderen voor een aanmelding.
  • Vraag de verantwoordelijke voor de aanvraag Maltalingua als gastorganisatie op het formulier te vermelden en voeg ons Erasmus OID: E10039312 toe.

Aan het eind van je cursus bij Maltalingua zullen we je ook helpen met het invullen van de Europass Mobility documenten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.