Engelse Studiebeurs

UPDATE: 20 SEPTEMBER 2021

Iets meer dan 6 maanden geleden dacht het team hier bij Maltalingua dat het goed zou zijn om terug te geven, door het aanbieden van een gratis 4 weekse IETLS studiebeurs. De langste en meest waardevolle beurs die de school heeft aangeboden sinds de opening van haar deuren meer dan 10 jaar geleden! De respons was ongelooflijk. Maltalingua heeft meer dan 12.000+ aanvragen ontvangen van over de hele wereld! 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een zeer gelukkige winnaar hebben die is geselecteerd! Wij feliciteren haar van harte en heten haar van harte welkom in Malta en bij Maltalingua voor een 4 weekse IELTS beurs... 

*** Silvia Holmíková ***

Een enorme goed gedaan aan Silvia. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in Malta en in Matalingua.

We willen iedereen bedanken die zich heeft ingeschreven voor deze studiebeurs en we zijn erg blij om aan te kondigen dat we binnenkort weer een nieuwe kans om een studiebeurs te winnen hier bij Maltalingua zullen lanceren! Hou deze ruimte in de gaten!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Maltalingua school of English is blij om u aan te kondigen dat we binnenkort starten met een nieuw programma voor studiebeurzen. We begrijpen dat het voor velen niet betaalbaar is om naar Malta te reizen vanuit hun thuisland. Daarom bieden we een aantal van jullie de kans om deel te nemen aan ons Maltalingua studiebeurs-programma.

Eaquals Erasmus

Onze school is gelegen op het tweetalige eiland Malta, dat ook een voormalige Britse kolonie is. Maltalingua is internationeel geaccrediteerd door EAQAULS UK en werd beloond met 8 punten van ‘excellence’. We zijn ook geaccrediteerd door het ministerie van onderwijs en bieden cursussen aan ter voorbereiding van het Cambridge examen.

Elke zes maanden bieden we een studiebeurs aan inclusief een Engelse cursus voor elk niveau, een certificaat en accommodatie van de school gedurende twee weken.

Deze kans is beschikbaar voor studenten, afgestudeerden of voor zij die nog op zoek zijn naar een job/tussen twee jobs in zitten. We hopen dat deze studiebeurs dat kleine verschil kan maken voor zij die hopen hun carriere een duwtje in de rug te geven.

Om je in te schrijven kan je het onderstaande formulier invullen en ons laten weten waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent voor de studiebeurs.