Engelse Studiebeurs

Maltalingua school of English is blij om u aan te kondigen dat we binnenkort starten met een nieuw programma voor studiebeurzen. We begrijpen dat het voor velen niet betaalbaar is om naar Malta te reizen vanuit hun thuisland. Daarom bieden we een aantal van jullie de kans om deel te nemen aan ons Maltalingua studiebeurs-programma.

EaqualsErasmus

Onze school is gelegen op het tweetalige eiland Malta, dat ook een voormalige Britse kolonie is. Maltalingua is internationeel geaccrediteerd door EAQAULS UK en werd beloond met 8 punten van ‘excellence’. We zijn ook geaccrediteerd door het ministerie van onderwijs en bieden cursussen aan ter voorbereiding van het Cambridge examen.

Elke zes maanden bieden we een studiebeurs aan inclusief een Engelse cursus voor elk niveau, een certificaat en accommodatie van de school gedurende twee weken.

Deze kans is beschikbaar voor studenten, afgestudeerden of voor zij die nog op zoek zijn naar een job/tussen twee jobs in zitten. We hopen dat deze studiebeurs dat kleine verschil kan maken voor zij die hopen hun carriere een duwtje in de rug te geven.

Om je in te schrijven kan je het onderstaande formulier invullen en ons laten weten waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent voor de studiebeurs.