Maltalingua Team

Tania AssuncaoTania Assuncao
Schoolhoofd

Hallo, mijn naam is Tania en ik ben het schoolhoofd hier bij Maltalingua. Ik kwam bij Maltalingua in februari 2018 en het is een geweldige ervaring geweest! Het team is ongelooflijk vriendelijk en professioneel, en de studenten zijn prachtig.

Je kunt me vinden bij de receptie tijdens de pauze om eventuele vragen over je cursus en ervaring hier bij Maltalingua te beantwoorden. Ik ben Portugees, maar ik heb in verschillende landen gewoond, namelijk Portugal, Engeland, Malta en Mozambique, en ik spreek Engels, Portugees en Spaans. Ik werk al 15 jaar in de onderwijssector en heb ervaring in zowel lesgeven als academisch management.

Ik geniet echt van mijn werk en leef volgens het motto 'Vind iets wat je graag doet en je hoeft nooit een dag in je leven te werken'. Ik kijk ernaar uit om u hier bij Maltalingua te ontmoeten!

Tania AssuncaoKirstie Attard
Assistent-studiedirecteur - MA in Romantische en Victoriaanse Literatuurwetenschappen, BA (Hons) Engels, TEFL

Hallo allemaal! Mijn naam is Kirstie en ik ben de assistent-directeur van studies hier bij Maltalingua :) 

Ik werk sinds 2015 bij Maltalingua en ik vind het geweldig. Zowel het personeel als de studenten maken de school tot een prachtige plek om te werken en te leren. Ik vind het leuk om nieuwe mensen uit verschillende culturen te ontmoeten en les te geven aan mensen van alle leeftijden. Ik streef ernaar om deze ervaring leuk en interessant te maken voor studenten en sta altijd klaar om te helpen en eventuele vragen van studenten te beantwoorden. Als ik lesgeef, probeer ik mijn lessen zo leuk en interessant mogelijk te maken en streef ik naar een ontspannen omgeving waarin de studenten zich kunnen ontwikkelen.

Engels is mijn passie en ik heb een Master in Romantische en Victoriaanse Engelse Literatuurwetenschappen om dat te bewijzen. Ik lees graag en ben altijd te vinden met een boek in de hand. Ik heb ook zelf twee fantasyromans gepubliceerd onder mijn pseudoniem 'Penelope Read'. Ik hou van muziek, theater en het prachtige eiland waar ik vandaan kom.

JulianJulian Micallef
Operations Manager

Hallo, mijn naam is Julian Micallef en ik ben de Operations Manager bij Maltalingua Language School. Mijn belangrijkste rol op de school is die van het welzijn van onze studenten, wat betekent dat het mijn taak is om u zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het runnen van het vrijetijdsprogramma voor onze volwassen studenten en het beheren van onze studentenappartementen.

Ik ben Maltees en hou van dit kleine eiland. Dat ik Maltees ben geeft mij het voordeel dat ik weet wat ik onze studenten kan bieden, of het nu gaat om historische bezienswaardigheden, dagtochten naar Gozo of de beste feesten op het eiland!

Ik ben afgestudeerd in Hospitality and Tourism Management en in de afgelopen zeven jaar heb ik onschatbare ervaring opgedaan in het toerisme en verschillende andere taalscholen.

Ik ben een zeer actief persoon en ben altijd onderweg, wat me ook helpt in mijn werk. Ik hou van sporten en fit blijven. Ik doe aan cross-lifting en vind dat jezelf pushen in welke sport dan ook niet alleen goed voor je is, maar ook bevorderlijk is voor het behouden van een sterke zelfdiscipline in het leven.

AniaAnia Zachara Yorulmaz
Hoofd griffier

Hallo! Mijn naam is Ania en ik ben de hoofdregistrateur bij Maltalingua School of English. Ik beheer, met mijn team, het registratieproces voor alle studenten die aan Maltalingua willen studeren. Ik ben normaal gesproken de eerste persoon die je spreekt als je geïnteresseerd bent in studeren aan onze prachtige school en ik kan niet wachten om te helpen!

Tussen mezelf en mijn team, kunnen we meer dan 10 verschillende talen spreken, zijn er altijd om je te helpen, en alle vragen te beantwoorden die je hebt, voor, tijdens of na je tijd hier bij Maltalingua!

Ik kom oorspronkelijk uit Polen, maar in 2019 heb ik Malta tot mijn nieuwe thuis gemaakt. Voor die tijd werkte ik als au pair in Italië terwijl ik mijn diploma Communicatie aan de Universiteit van Padua voltooide.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard om fit te blijven en ga ik graag uit eten! Gelukkig heeft Malta veel fantastische restaurants om uit te kiezen!