Maltalingua Team

Tania AssuncaoTania Assuncao
Schoolhoofd

Hallo, mijn naam is Tania en ik ben het schoolhoofd hier bij Maltalingua. Ik kwam bij Maltalingua in februari 2018 en het is een geweldige ervaring geweest! Het team is ongelooflijk vriendelijk en professioneel, en de studenten zijn prachtig.

Je kunt me vinden bij de receptie tijdens de pauze om eventuele vragen over je cursus en ervaring hier bij Maltalingua te beantwoorden. Ik ben Portugees, maar ik heb in verschillende landen gewoond, namelijk Portugal, Engeland, Malta en Mozambique, en ik spreek Engels, Portugees en Spaans. Ik werk al 15 jaar in de onderwijssector en heb ervaring in zowel lesgeven als academisch management.

Ik geniet echt van mijn werk en leef volgens het motto 'Vind iets wat je graag doet en je hoeft nooit een dag in je leven te werken'. Ik kijk ernaar uit om u hier bij Maltalingua te ontmoeten!

 

Tania AssuncaoKirstie Attard
Assistent-studiedirecteur

Hallo iedereen! Mijn naam is Kirstie en ik ben de Assistant Director of Studies hier bij Maltalingua. :)

Ik werk sinds 2015 bij Maltalingua en ik vind het geweldig. Zowel het personeel als de studenten maken de school tot een prachtige plek om te werken en te leren. Ik hou ervan om nieuwe mensen uit verschillende culturen te ontmoeten en mensen van alle leeftijden les te geven. Ik streef ernaar om deze ervaring leuk en interessant te maken voor studenten en sta altijd klaar om te helpen en eventuele vragen van studenten te beantwoorden. Als ik lesgeef, probeer ik mijn lessen zo leuk en interessant mogelijk te maken en streef ik naar een ontspannen omgeving waarin de studenten kunnen gedijen.

Engels is mijn passie, en ik heb een Master in Romantic and Victorian English Literary Studies om dat te bewijzen. Ik hou van lezen en ben altijd te vinden met een boek in de hand. Ik heb ook net mijn eerste fantasy roman zelf gepubliceerd. Ik hou van muziek, het theater en het waarderen van het prachtige eiland waar ik vandaan kom.

 

JulianJulian Micallef
Operations Manager

Hallo, mijn naam is Julian Micallef en ik ben de Operations Manager bij Maltalingua Language School. Mijn belangrijkste rol op de school is die van het welzijn van onze studenten, wat betekent dat het mijn taak is om u zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het runnen van het vrijetijdsprogramma voor onze volwassen studenten en het beheren van onze studentenappartementen.

Ik ben Maltees en hou van dit kleine eiland. Dat ik Maltees ben geeft mij het voordeel dat ik weet wat ik onze studenten kan bieden, of het nu gaat om historische bezienswaardigheden, dagtochten naar Gozo of de beste feesten op het eiland!

Ik ben afgestudeerd in Hospitality and Tourism Management en in de afgelopen zeven jaar heb ik onschatbare ervaring opgedaan in het toerisme en verschillende andere taalscholen.

Ik ben een zeer actief persoon en ben altijd onderweg, wat me ook helpt in mijn werk. Ik hou van sporten en fit blijven. Ik doe aan cross-lifting en vind dat jezelf pushen in welke sport dan ook niet alleen goed voor je is, maar ook bevorderlijk is voor het behouden van een sterke zelfdiscipline in het leven.

 

AshleyAshley Kind
Hoofd Marketing

Hallo, mijn naam is Ashley Kind, en ik ben het Hoofd Marketing bij Maltalingua. Ik ben verantwoordelijk voor alles en iedereen met betrekking tot verkoop en marketing binnen de school, en ik leid een fantastisch, getalenteerd en hardwerkend verkoop- en marketingteam. Ik zorg voor onze verschillende websites en social media pagina's en zorg er altijd voor dat we u de beste aanbiedingen en prijzen bieden. Ik houd Maltalingua altijd in de gaten om ervoor te zorgen dat we altijd volgens de hoogste normen werken.

Ik ben Brits / Maltees en woon sinds 2007 in Malta. Ik kwam bij Maltalingua in 2017 en ben erg trots op wat de school heeft bereikt sinds de oprichting in 2011 en sinds ik bij het team ben gekomen.

Ik ben afgestudeerd aan de Lincoln University, UK, met een BA Hons in Media Production, en heb mijn opleiding binnen digitale marketing door de jaren heen voortgezet.

Buiten het werk om ben ik een trotse vader, een multi-genre DJ, en houd ik me graag fit, dus in het weekend kan je me overdag met mijn zoon zien spelen, in de sportschool en 's avonds groovy tunes draaien!

 

AniaAnia Zachara Yorulmaz
Hoofd griffier

Hallo! Mijn naam is Ania en ik ben de hoofdregistrateur bij Maltalingua School of English. Ik beheer, met mijn team, het registratieproces voor alle studenten die aan Maltalingua willen studeren. Ik ben normaal gesproken de eerste persoon die je spreekt als je geïnteresseerd bent in studeren aan onze prachtige school en ik kan niet wachten om te helpen!

Tussen mezelf en mijn team, kunnen we meer dan 10 verschillende talen spreken, zijn er altijd om je te helpen, en alle vragen te beantwoorden die je hebt, voor, tijdens of na je tijd hier bij Maltalingua!

Ik kom oorspronkelijk uit Polen, maar in 2019 heb ik Malta tot mijn nieuwe thuis gemaakt. Voor die tijd werkte ik als au pair in Italië terwijl ik mijn diploma Communicatie aan de Universiteit van Padua voltooide.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard om fit te blijven en ga ik graag uit eten! Gelukkig heeft Malta veel fantastische restaurants om uit te kiezen!