Maltalingua Team

Tania AssuncaoTania Assuncao 
School Hoofd

Hallo, mijn naam is Tania en ik ben de School Hoofd hier bij Maltalingua. Ik ben in februari 2018 bij Maltalingua gekomen en het is een geweldige ervaring geweest! Het team is ongelofelijk vriendelijk en professioneel, en de studenten zijn prachtig.

Je kunt mij tijdens de pauze bij de receptie vinden om vragen te beantwoorden over je cursus en ervaring hier bij Maltalingua. Ik ben Portugees, maar ik heb in verschillende landen gewoond, namelijk Portugal, Engeland, Malta en Mozambique, en ik spreek Engels, Portugees en Spaans. Ik werk al 10 jaar in de onderwijssector en ik heb ervaring in zowel het onderwijs als het academisch management.

Ik geniet echt van mijn werk en leef onder het motto 'Vind iets wat je graag doet en je hoeft nooit meer een dag in je leven te werken'. Ik kijk er naar uit om je hier bij Maltalingua te ontmoeten!

 

Katie RyanKatie Ryan
Adjunct-directeur Studies

Hallo iedereen! Mijn naam is Katie en ik ben de Assistent Directeur Studies hier bij Maltalingua. Ik ben in mei 2018 begonnen met lesgeven op deze school en heb sindsdien van elke minuut genoten.

Ik ben vele jaren geleden naar Malta verhuisd en hoewel ik naar de universiteit in Ierland ben vertrokken, lijkt het erop dat ik altijd de weg terug naar dit prachtige eiland vind. Als ik geen les geef, vind ik het leuk om de studenten van de school te leren kennen.

We hebben een breed scala aan nationaliteiten, dus het is altijd interessant om van elkaar te leren. Lesgeven is voor mij geen werk. Ik heb het gevoel dat ik geluk heb dat ik een baan heb gevonden die ik zo leuk vind en dat komt allemaal door het team dat we hier werken en door de studenten.

Ik kijk er naar uit om je hier bij Maltalingua te leren kennen!

  

JulianJulian Micallef
Operationeel beheer

Hoi, mijn naam is Julian Micallef en ik ben de Operations Manager van de Maltalingua Language School. Mijn belangrijkste rol op de school is die van het welzijn van onze studenten, wat betekent dat het mijn taak is om u zo goed mogelijk te beantwoorden en bij te staan. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het uitvoeren van het vrijetijdsprogramma voor onze volwassen studenten en het beheren van onze studentenappartementen.

Ik ben Maltese en hou van dit kleine eiland. Het feit dat ik Maltese ben geeft me het voordeel dat ik weet wat ik onze studenten moet bieden, of het nu gaat om historische plaatsen, dagtochten naar Gozo, of de beste feesten op het eiland!

Ik ben afgestudeerd in Hospitality en Tourism Management en heb de afgelopen zeven jaar onschatbare ervaring opgedaan in het toerisme en diverse andere taalscholen.

Ik ben een zeer actief persoon en ben altijd onderweg, wat mij ook helpt in mijn werk. Ik hou van sporten en fit blijven. Ik beoefen cross-tilling en vind dat het duwen van jezelf in elke sport niet alleen goed voor je is, maar ook goed is voor het behoud van een sterke zelfdisciplinaire houding ten opzichte van het leven.


Bernice BartoloBernice Bartolo
Junior programma manager

Mijn naam is Bernice en ik ben de Junior Programma Manager hier bij Maltalingua.

Ik ben een vriendelijk en extravert persoon. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen, nieuwe sporten en hobby's te leren en te ontspannen met vrienden en familie op de vele mooie plekjes die Malta te bieden heeft.

Mijn achtergrond is in de horeca en ik werk al vele jaren met kinderen en tieners.

Op de Maltalingua school heb ik de perfecte omgeving gevonden om mezelf te uiten, de studenten te helpen met hun dagelijkse behoeften en ervoor te zorgen dat ze een spannende en leuke ervaring hebben tijdens hun verblijf. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!