Maltalingua Team

Amanda Vassallo - School PrincipalAmanda Vassallo
School Hoofd

Hallo, mijn naam is Amanda en ik ben het schoolhoofd van Maltalingua.

Ik werk sinds 2019 met Maltalingua, maar kan nu al zien dat het anders is dan de andere scholen op het eiland. Oorspronkelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en met een carrière in Promoties en Time Management Training heb ik besloten om naar de zon te verhuizen en mijn leven volledig te veranderen. Ik verhuisde naar Malta in 1988 en begon een nieuwe carrière in de EFL-industrie, waar ik een passie voor lesgeven ontwikkelde die tot op de dag van vandaag voortduurt.

In mijn vrije tijd geniet ik van dansen, kunst, wandelen, reizen en muziek. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in Maltalingua.

  

Julian MicallefJulian Micallef
Studenten Vertrouwenspersoon-Activiteiten Manager

Hi, Ik ben Julian Micallef en ik ben de Vertrouwenspersoon-Activiteiten Manager bij de Maltalingua school. Mijn voornaamste taak bij de school is het welzijn van onze studenten, wat betekent dat ik er ben voor alle vragen en assistentie. Mijn verantwoordelijkheden zijn onder andere het vrijetijds programma organiseren voor de volwassen studenten en het beheren van onze studenten appartementen.

Ik ben Maltees en hou van mijn eiland. Dat ik Maltees ben geeft me het voordeel dat ik weet welke activiteiten niemand mag missen, zij het historische hoogtepunten, dagtrips naar Gozo of de beste feesten op het eiland!

Ik heb een Hospitality en Toerisme opleiding genoten en over de afgelopen zeven jaar veel ervaring opgedaan in toerisme en andere talen scholen.

Ik ben een actief persoon en ben altijd onderweg, wat helpt in mijn beroep. Ik hou van sport en fitness. Ik doe aan cross lifting en geloof dat als je jezelf test in sport, je bouwt aan doorzettingsvermogen.
 

Evelyn KostnerEvelyn Kostner
Hoofd Administratie

Hallo allemaal, Ik ben Evelyn en ik werk als hoofd administratie bij Maltalingua, al twee jaar. Ik kom uit het noordelijke deel van Italië, vlakbij de grens met Oostenrijk. Ik ben opgegroeid in een tweetalige omgeving, wat een bonus is in mijn vak. Ik heb gewoond en gewerkt in Italië, Dublin en nu Malta.

Ik werk al 15 jaar in Toerisme, voornamelijk de hotel industrie. Ik heb nog steeds veel plezier in de correspondentie en boekingen van onze studenten. Ik hou van de mix van nationaliteiten en de vriendelijke sfeer op onze school. Malta heeft zo veel te bieden; geweldige stranden, heerlijk weer en veel historie.

Ik geniet van zwemmen, fietsen, socialiseren en ik heb een passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe culturen en gewoonten. Ik zie er naar uit iedereen te verwelkomen met een grote glimlach :)