Maltalingua Team

Amanda Vassallo - School PrincipalAmanda Vassallo
School Hoofd

Hallo, mijn naam is Amanda en ik ben het schoolhoofd van Maltalingua.

Ik werk sinds 2019 met Maltalingua, maar kan nu al zien dat het anders is dan de andere scholen op het eiland. Oorspronkelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en met een carrière in Promoties en Time Management Training heb ik besloten om naar de zon te verhuizen en mijn leven volledig te veranderen. Ik verhuisde naar Malta in 1988 en begon een nieuwe carrière in de EFL-industrie, waar ik een passie voor lesgeven ontwikkelde die tot op de dag van vandaag voortduurt.

In mijn vrije tijd geniet ik van dansen, kunst, wandelen, reizen en muziek. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in Maltalingua.

 

Tania AssuncaoTania Assuncao 
Directeur Studies

Hallo, mijn naam is Tania en ik ben de Directeur Studies hier bij Maltalingua. Ik ben in februari 2018 bij Maltalingua gekomen en het is een geweldige ervaring geweest! Het team is ongelofelijk vriendelijk en professioneel, en de studenten zijn prachtig.

Je kunt mij tijdens de pauze bij de receptie vinden om vragen te beantwoorden over je cursus en ervaring hier bij Maltalingua. Ik ben Portugees, maar ik heb in verschillende landen gewoond, namelijk Portugal, Engeland, Malta en Mozambique, en ik spreek Engels, Portugees en Spaans. Ik werk al 10 jaar in de onderwijssector en ik heb ervaring in zowel het onderwijs als het academisch management.

Ik geniet echt van mijn werk en leef onder het motto 'Vind iets wat je graag doet en je hoeft nooit meer een dag in je leven te werken'. Ik kijk er naar uit om je hier bij Maltalingua te ontmoeten!

 

Katie RyanKatie Ryan
Adjunct-directeur Studies

Hallo iedereen! Mijn naam is Katie en ik ben de Assistent Directeur Studies hier bij Maltalingua. Ik ben in mei 2018 begonnen met lesgeven op deze school en heb sindsdien van elke minuut genoten.

Ik ben vele jaren geleden naar Malta verhuisd en hoewel ik naar de universiteit in Ierland ben vertrokken, lijkt het erop dat ik altijd de weg terug naar dit prachtige eiland vind. Als ik geen les geef, vind ik het leuk om de studenten van de school te leren kennen.

We hebben een breed scala aan nationaliteiten, dus het is altijd interessant om van elkaar te leren. Lesgeven is voor mij geen werk. Ik heb het gevoel dat ik geluk heb dat ik een baan heb gevonden die ik zo leuk vind en dat komt allemaal door het team dat we hier werken en door de studenten.

Ik kijk er naar uit om je hier bij Maltalingua te leren kennen!

  

JulianJulian Micallef
Operationeel beheer

Hoi, mijn naam is Julian Micallef en ik ben de Operations Manager van de Maltalingua Language School. Mijn belangrijkste rol op de school is die van het welzijn van onze studenten, wat betekent dat het mijn taak is om u zo goed mogelijk te beantwoorden en bij te staan. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het uitvoeren van het vrijetijdsprogramma voor onze volwassen studenten en het beheren van onze studentenappartementen.

Ik ben Maltese en hou van dit kleine eiland. Het feit dat ik Maltese ben geeft me het voordeel dat ik weet wat ik onze studenten moet bieden, of het nu gaat om historische plaatsen, dagtochten naar Gozo, of de beste feesten op het eiland!

Ik ben afgestudeerd in Hospitality en Tourism Management en heb de afgelopen zeven jaar onschatbare ervaring opgedaan in het toerisme en diverse andere taalscholen.

Ik ben een zeer actief persoon en ben altijd onderweg, wat mij ook helpt in mijn werk. Ik hou van sporten en fit blijven. Ik beoefen cross-tilling en vind dat het duwen van jezelf in elke sport niet alleen goed voor je is, maar ook goed is voor het behoud van een sterke zelfdisciplinaire houding ten opzichte van het leven.

 

Giorgio RobertiGiorgio Roberti
Junior Programmamanager

Mijn naam is Giorgio en ik ben de Junior Programme Manager hier bij Maltalingua. Ik kom uit Italië maar ben in 2018 naar het zonnige Malta verhuisd.

Ik ben een vriendelijk en sportief persoon. Ik daag mezelf graag uit, probeer nieuwe sporten en hobby's te leren. Mijn nieuwe passies, nou ja, ik ben sinds kort geïnteresseerd in rugby en schaken!

Mijn achtergrond is in Sportwetenschap en Sportmanagement en ik werk al meer dan 10 jaar met tieners en kinderen.

Op de Maltalingua school heb ik de perfecte omgeving gevonden om mijzelf te uiten, om de studenten te helpen met hun dagelijkse behoeften en ervoor te zorgen dat ze een spannende en mooie ervaring hebben tijdens hun verblijf.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

EvelynEvelyn Kostner
Hoofd Administratie

Hallo allemaal, Ik ben Evelyn en ik werk als hoofd administratie bij Maltalingua, al twee jaar. Ik kom uit het noordelijke deel van Italië, vlakbij de grens met Oostenrijk. Ik ben opgegroeid in een tweetalige omgeving, wat een bonus is in mijn vak. Ik heb gewoond en gewerkt in Italië, Dublin en nu Malta. Ik werk al 15 jaar in Toerisme, voornamelijk de hotel industrie. Ik heb nog steeds veel plezier in de correspondentie en boekingen van onze studenten. Ik hou van de mix van nationaliteiten en de vriendelijke sfeer op onze school. Malta heeft zo veel te bieden; geweldige stranden, heerlijk weer en veel historie. Ik geniet van zwemmen, fietsen, socialiseren en ik heb een passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe culturen en gewoonten. Ik zie er naar uit iedereen te verwelkomen met een grote glimlach :)

 

Olga Emerson
Administratie

Hoi. Mijn naam is Olga. Ik ben sinds 2018 werkzaam als student registrar bij Maltalingua. Ik ben Russisch, oorspronkelijk uit Kazachstan. Ik heb enkele jaren in Engeland gewoond, ben 3 jaar geleden naar Malta verhuisd en geniet nu van het leven onder de zon.

Ik werk al vele jaren in het onderwijs. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken, te communiceren en mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Ondanks het feit dat ik nog niet zo lang op de Maltalingua School heb gewerkt, ben ik me sinds 2013 bewust van deze school en heb ik altijd bewondering gehad voor de sfeer, de houding ten opzichte van de studenten en de onderwijsmethoden. Ik kan er nu trots op zijn dat ik deel uitmaak van het team van deze school. Ik hou ervan om tijd door te brengen met mijn familie, te koken, te reizen, uitstapjes te maken naar de zee en salsa te dansen :)