Lidmaatschappen, prijzen en accreditaties

Awards

ST Star Awards Finalist 2020/2021
Engelse taalschool in Europa

Eaquals MaltaMaltalingua is door StudyTravel Star Awards geselecteerd als finalist in 2020/2021 binnen de categorie STAR English School Europe.

Dit is de eerste keer dat een school in Malta is geselecteerd voor deze prijs sinds de ceremonie begon in 2006 en deze nominatie erkent dat Maltalingua voortdurend uitstekende diensten heeft geleverd in de afgelopen 12 maanden.

 
 

Certificaat van uitmuntendheid 2019Certificate of Excellence 2019

Maltalingua werd geselecteerd als een van de weinige Engels talenscholen in Malta die erkend worden met een Certificate of Excellence.

Erkend door het in Zwitserland gevestigde bedrijf Education Stars, werd Maltalingua beloond voor het behalen van meer dan 190 positieve beoordelingen over meerdere platforms, waaronder Facebook en Google reviews, om er maar een paar te noemen.

We willen graag al onze oud-studenten bedanken die de tijd hebben genomen om Maltlaingua feedback te geven en we blijven onze diensten en normen te allen tijde handhaven en verbeteren.

 

Inspirerende ELT-beroepsprijs 2019

Maltalingua legt er veel nadruk op dat het alleen de hoogst gekwalificeerde, gepassioneerde en beste leraren heeft. 2019 Inspiring Teacher AwardVelen van ons academisch team zijn al vele jaren bij ons. In oktober van 2019 werd een lid van dit team, Jeremy Glass, gekozen als de meest inspirerende ELT-professional in Malta. Degenen binnen de industrie verklaarden dat deze docent 'extreem inspirerend en populair' was en een 'ware legende in de ELT-industrie', terwijl anderen opmerkten dat 'zijn ervaring en toewijding echt erkend moeten worden'.

Bij het in ontvangst nemen van de beloning sprak een nederige Jeremy zijn waardering uit voor zijn collega's en het team, terwijl hij iedereen nog steeds aan het lachen maakte.

Genomineerd worden voor deze prijs is een belangrijke prestatie en het winnen ervan nog meer. Maltalingua is erg trots om zo'n toegewijd team van docenten en professionals te hebben en is blij dat hun inspanningen op zo'n hoog niveau worden erkend. 

 

Beste talenschool in Malta 2018Best Language School in Malta

Maltalingua is erg trots om in 2018 te zijn geselecteerd als de beste taalschool in Malta. 

Deze prestigieuze prijs wordt bepaald door het beoordelen van duizenden online beoordelingen over meerdere platforms. 

Maltalingua kwam als beste uit de bus met 4,7 van de 5 sterren en een uitstekende kwaliteitsscore van 98,83%. 

We zijn verheugd om zulke ongelooflijke feedback te hebben ontvangen van al onze studenten en we zullen doorgaan met het verbeteren en handhaven van onze normen en diensten. Bedankt aan iedereen die een beoordeling online heeft achtergelaten en we hopen jullie allemaal snel weer terug te zien bij Maltalingua! 

 

 

ACCREDITATIE

Eaquals MaltaEAQUALS - (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services)

Maltalingua is een volledig geaccrediteerd lid van EAQUALS, de prestigieuze prijs voor excellentie in het taalonderwijs.
EAQUALS is een internationale accreditatie en daardoor een belangrijke erkenning voor de kwaliteit van de school.

In 11 van 12 categorien werd Maltalingua bekroond met "uitmuntend"

De school werd beoordeeld op twaalf verschillende categorieën die de volgenden punten meten:  standaarden van de school en haar diensten, de Engelse taalprogramma's, de arbeidsvoorwaarden voor het personeel, het welzijn van de studenten en de verstrekte informatie.

De inspecteurs beoordeelden de volgende categorieën als zijne uitmuntend: 

 1. Beheer en administratie
 2. Lesgeven en leren
 3. Cursusontwerp en ondersteunende systemen
 4. Beoordeling en certificering
 5. Leeromgeving
 6. Klantenservice
 7. Kwaliteitsborging
 8. Personeelsprofiel en ontwikkeling
 9. Personeelsdienstvoorwaarden
 10. Interne communicatie
 11. Externe communicatie

EAQUALS scholen zijn erkend door CSN (Zweden) en door de Progetto Lingue 2000 (Italië). Deze organisaties voorzien de waardering aan het hoger onderwijs - en het in-company taalonderwijs voor Zwitserland.

ELT Council

Wij zijn geaccrediteerd en worden jaarlijks gekeurd door het EFL monitoring board. Deze organisatie gecontrolleerd de kwaliteit van de taal school.

Er wordt regelmatig gecontroleerd of de normen van de school en de kwaliteit van service bestendigd blijven.

Ministerie van Onderwijs

Onze school is ook erkend door het Ministerie van Onderwijs licentiecode 275 / MB36