Ontmoet de leraren van Maltalingua

Maltalingua-leraren zijn op inheems Engels niveau en komen naar ons toe vanuit de hele wereld. Onze docenten zijn verplicht om in het bezit te zijn van een internationaal erkende University of Cambridge CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) of DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages) kwalificatie (of gelijkwaardig). Wij richten ons op het werven van vriendelijke, volwassen, goed opgeleide en energieke docenten die zich bezighouden met studenten op een vertrouwde en individuele basis. Onze docenten zijn van het grootste belang voor het succes van onze studenten en zijn de sleutel tot het succesvol aanbieden van ons curriculum.

We moedigen de individuele integratie van leerkrachten en leerlingen aan, zowel binnen als buiten het klaslokaal, en als zodanig zijn de leerkrachten zeer betrokken bij de dagelijkse schoolactiviteiten en begeleiden ze de leerlingen vaak bij de sociale activiteiten op school.

Wij zijn van mening dat het succes van elke taalschool sterk afhankelijk is van de sterke punten van haar docenten. Het Maltalingua academische team is specifiek getraind om Engels als een vreemde taal te onderwijzen en is verplicht om onze moderne EFL onderwijsfilosofie te integreren en de lessen aan te passen voor onze studenten.
 

Rachel YoungRachael Young: CELTA

Hallo, ik ben Rachael en ik kom uit Schotland. Ik heb de beslissing genomen om me om te scholen en naar het buitenland te verhuizen en nu ben ik een CELTA gekwalificeerde leraar in Malta. Ik begon met Maltalingua in juni 2017 en heb niet meer terug gekeken. De school is bijna als een familie en we hebben een sterk en ondersteunend docententeam.

Ik geniet er echt van om onze studenten te ontmoeten en merk dat ik net zo veel van hen leer als zij Engels van mij leren.

We werken hard, maar de beloning komt van het zien hoe onze studenten verbeteren en zich ontwikkelen.

Ik ben blij dat ik voor Malta heb gekozen en dat Maltalingua voor mij heeft gekozen, ik weet zeker dat jij hetzelfde zult voelen als je bij ons komt werken.

Als ik geen les geef, lees ik graag en hou ik van koken.

Paul AtkinsPaul Atkins: CELTA, DELTA, BSc (Hons) Ecologie, MA in Toegepaste Linguïstiek.

Hallo, mijn naam is Paul Atkins en ik kom uit Brighton in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb 30 jaar als leraar, lerarenopleider en academisch manager gewerkt; ik heb op taalscholen gewerkt, als freelance consultant en op een college in het Verenigd Koninkrijk.

Een paar jaar geleden besloot ik de wereld rond te reizen om te doen wat ik het liefste doe, namelijk lesgeven, en, wel - hier ben ik dan. Mijn manier van lesgeven? Ik geloof sterk dat goed onderwijs kan worden herkend aan de goede resultaten, dus ik wil dat mijn studenten zo veel mogelijk leren.

Ik ben gefascineerd door hoe we leren, en ik probeer contact te maken met mijn studenten om uit te vinden wat het beste werkt voor hen als individuen. Ik hou van grammatica (wie niet?), maar gesproken communicatie ligt aan de basis van het leren van een taal. Dus, ongeacht het niveau, bevatten mijn lessen veel spreek- en spreekvaardigheidoefeningen en - hoop ik - plezier.

Ik heb de DELTA, een eersteklas BSc, en een Masters in Toegepaste Linguïstiek. Buiten mijn werk ben ik een reiziger, duiker, lezer, en ik hou van de natuur en het platteland. Ik ben een grote fan van het voetbalteam van mijn woonplaats, Brighton & Hove Albion, voor mijn zonden.

Elisa MissiagiaElisa Missiagia: CELTA

"Hallo iedereen! Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Elisa :)

Na mijn bachelordiploma vertalen en mijn reisleiderskwalificatie, besloot ik terug te komen om te studeren om een van mijn grootste passies te volgen: LESGEVEN.

Ik heb met succes mijn CELTA kwalificatie behaald en ik ben momenteel gevestigd in Malta. Ik geloof dat Engels leren geschikt is voor iedereen. Het is gewoon een kwestie van zoeken naar wat het beste bij je past.

Daarom experimenteer ik graag met nieuwe methoden en technieken tijdens mijn lessen. Het enige sleutelwoord is HAVING FUN, en ik beloof dat het mogelijk is!

Maltalingua geeft me de kans om me te verdiepen in deze benadering waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. De sfeer is zo vriendelijk dat je je er thuis voelt! Zowel voor de studenten als de docenten is er de mogelijkheid om te verbeteren als mens en professional. Welkom aan boord!

Giselle GenoveseGiselle Genovese: TEFL

Mijn vrienden noemen mij vaak de vrolijke en sprankelende Giselle, vol energie en positieve vibes en ik denk dat ze daar geen ongelijk in hebben.

Als ik mocht kiezen welk dier ik zou willen zijn, zou ik zeker graag een vogel zijn, zodat ik vrij kan vliegen en de schoonheid van de natuur kan bewonderen. Als ik midden in de natuur ben, voel ik rust en sereniteit in mij, weg van de drukte van de wereld waarin wij leven.

Mijn passies zijn zwemmen, wandelen, lezen en last but not least, reizen. Ik wandel graag alleen, zodat ik met een heldere geest kan denken en me kan concentreren op datgene waar ik normaal geen tijd voor heb. Ik zie mezelf geen ander werk doen dan lesgeven, want studenten geven me de kracht en de motivatie die me maken tot wie ik ben.

Ik ben voor altijd dankbaar voor de honderden studenten die mijn pad hebben gekruist in mijn onderwijscarrière tot nu toe omdat ik zoveel verschillende en interessante culturen heb geleerd en ik hoop dat te blijven doen tot ik er de energie voor heb. Ik ben sinds kort werkzaam bij Maltalingua en ik kan niet gelukkiger zijn omdat ik het gevoel heb dat ik perfect in zo'n omgeving pas....de docenten, (mijn collega's) zijn geweldig om mee samen te werken en ik voel me hier erg thuis.

Barry MoloneyBarry Moloney: CELTA

Hallo. Mijn naam is Barry en ik werk sinds september 2021 bij Maltalingua.

Ik bezocht Malta voor het eerst in 2018 voor een vakantie en ik besloot toen dat ik hier op een dag voor lange termijn zou gaan wonen, en hier ben ik nu.

Zelfs in 2018 had ik al een oogje op Maltalingua - er leek gewoon iets heel aantrekkelijks en cools aan de school te zijn op basis van wat ik had gezien - en nu kan ik zonder twijfel zeggen dat mijn eerste indrukken juist waren.

Ik ben ervan overtuigd dat leren leuk is en moet zijn, en ik probeer energie en wat humor in de klas te brengen. Mijn favoriete deel van het werk is de vooruitgang van de leerlingen te zien.
 


Ben CookBenjamin Cook: TEFL

Hallo, mijn naam is Ben en ik ben een TEFL gekwalificeerde leraar uit Barnsley in het Verenigd Koninkrijk.

Ik heb de laatste 10 jaar in verschillende landen gewerkt als leraar en academisch manager.

Ik geniet er echt van om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen, dus ik ben erg blij om met Maltalingua te werken waar ik de kans heb om zoveel mensen uit verschillende landen te ontmoeten.

Mijn manier van lesgeven is studentgericht, ontspannen en vriendelijk. Ik wil en hoop dat ze ook altijd een glimlach op hun gezicht hebben. Als ik niet lesgeef ben ik een grote fan van het leren van nieuwe dingen, het uitproberen van nieuwe ervaringen en het verkennen van nieuwe plaatsen.

Andrew McHughAndrew McHugh: CELTA

"Hallo, ik ben Andrew, uit Dublin; welkom bij Maltalingua. In de uitoefening van een meer ontspannen levensstijl, lekker eten / wijn, en een overvloed aan activiteiten in de buitenlucht, namelijk zeilen, verhuisde ik naar Malta in 2021.

Gepassioneerd door onderwijs, opleiding en de mantra van een leven lang leren, geef ik sinds 2014 Engelse les. Mijn ervaring in het lesgeven van EFL omvat het geven van General, Business English, en EAP/ ESP.

Of u nu Engels leert voor uw plezier/examenvoorbereiding, mijn doel als docent Engels is om u te helpen uw Engelse taalvaardigheden collectief of individueel te ontwikkelen/perfectioneren. Ik moedig de autonomie van de leerling aan en geef praktische, interactieve en opwindende lessen waarbij ik gebruik maak van verschillende methodologieën en bronnen.

Malta is een idyllische locatie aan de Middellandse Zee om uw reis in het Engels te beginnen of voort te zetten. Ik hoop je snel te zien!

Sam O'BrienSam O'Brien: CertTesol

Hallo! Mijn naam is Sam, ik kom uit Londen en ik ben al ongeveer 7 jaar leraar.

Ik heb gewerkt in Mexico, China, Portugal, Slowakije, Italië, en ook voor Maltalingua in die tijd. Ik geniet erg van lesgeven omdat ik een echt gevoel van voldoening krijg als ik iemand iets nieuws en nuttigs leer. Lesgeven brengt veel uitdagingen met zich mee, dat is zeker, maar het is ook een zeer lonend beroep.

Buiten het lesgeven is voetbal mijn grote passie. Ik ben een fervent supporter van Manchester United, maar ik kijk graag naar elk team en ik blijf graag op de hoogte van spelers, competities, organisaties, enz. Ik ben ook af en toe quizmaster en ik werk vrij regelmatig mee aan een quizwebsite. Dus, ja, voetbal en quizzen - een typische Brit!

Ik heb eerder voor Maltalingua gewerkt in 2020 en ik heb besloten om terug te komen omdat de school echt een ondersteunende en zorgzame omgeving heeft, voor zowel studenten als docenten. Ik kijk ernaar uit om met u te werken en ik hoop dat u geniet van uw verblijf bij ons!

Daniel BrowneDaniel Browne: TEFL

Hi. Mijn naam is Daniel en ik ben een TEFL gekwalificeerde leraar uit Dublin, Ierland. Naar Malta komen was een van de beste beslissingen van mijn leven.

Ik heb hier zoveel vrienden gemaakt en zoveel geleerd over mezelf en het leven in het algemeen. Ik voel dat ik een geduldige leraar ben. Vanaf mijn 11de was mijn familie een gastgezin in Ierland voor studenten van mijn eigen leeftijd om bij mij thuis te komen wonen en Engels te oefenen.

Ze kwamen uit heel Europa zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en meer. Dit heeft mij het geduld en het begrip gegeven om met Engelse studenten te praten en hen zelfverzekerd te leren lezen, schrijven en spreken.

Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, en ben zo blij met het ontmoeten van alle lieve leraren en medewerkers bij Maltalingua!Michelle Caruana MontebelloMichelle Caruana Montebello: TEFL

"Hallo daar! Mijn naam is Michelle Caruana Montebello en ik kom uit Malta. Van jongs af aan zijn talen en literatuur altijd al een passie van me geweest en daarom heb ik besloten om er mijn beroep van te maken.

Ik ben begonnen met het onderwijzen van Engels als vreemde taal toen ik op de universiteit zat, nadat ik mijn TEFL-cursus had afgerond. Sindsdien ben ik in verschillende functies werkzaam geweest in de onderwijssector; voornamelijk als docent, maar ook als projectcoördinator en administrateur.

Lesgeven is mijn passie omdat ik ervan hou kennis over te dragen en studenten de vaardigheden te geven die nodig zijn om hun doelen te bereiken. Ik heb in een aantal taalscholen gewerkt en ook in een internationale school. Ik hou echt van de multiculturele omgeving die dergelijke instellingen bieden, omdat studenten niet alleen academische vaardigheden leren, maar ook mondiale vaardigheden, wat een ander interessegebied van mij is.

Als ik niet lesgeef, besteed ik mijn tijd graag aan lezen, vooral Agatha Christie - er gaat niets boven een tijdloze klassieker! Ik hou er ook van om te reizen en nieuwe culturen te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om je in mijn klas te verwelkomen, waar ik ernaar streef om een leuke, boeiende sfeer te creëren waarin alle studenten het meeste uit hun leerervaring kunnen halen."

Gill PritchettGillian Pritchett: CELTA

Hallo, ik ben Gillian. Ik ben geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk, maar ik heb veel gereisd, in Frankrijk en Duitsland gewoond, en 12 jaar in Canada.

Ik ben al fan van Malta sinds mijn eerste bezoek vele jaren geleden en vind het heerlijk om hier langere tijd door te brengen. Werken voor Maltalingua is een waar plezier dankzij de behulpzame collega's en gemotiveerde studenten.

Ik ben CELTA gekwalificeerd en heb veel ervaring met het geven van persoonlijke lessen en de laatste tijd ook online. Mijn focus ligt op zakelijk Engels, omdat mijn internationale zakencarrière betekent dat ik studenten echt kan helpen om hun Engels zo dicht mogelijk bij het echte leven te gebruiken.  Mijn specialisaties zijn financiën, strategie, marketing, onderhandelingen en HRM.

Ik heb Frans en Geografie gestudeerd aan de universiteit en ben daarna gekwalificeerd als accountant. Ik heb ook een MA in European Industrial relations and HR en een post-graduaat in Marketing Management.

Ik hou ervan andere landen te ontdekken, talen te leren, te lezen en te sporten, vooral hardlopen en fietsen. En... ik ben een gekwalificeerde gong beoefenaar..."

Chantelle RossChantelle Ross: TEFL

Hallo! Ik ben Chantelle en ik ben een TEFL gekwalificeerde lerares uit Dundee, Schotland.

Verhuizen naar Malta en lesgeven bij Maltalingua is de beste beslissing die ik ooit had kunnen maken. Het personeel is zo vriendelijk en zorgzaam, ik kan me geen beter team wensen!

Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en over de verschillende culturen te leren van de internationale studenten die bij Maltalingua komen studeren. Lesgeven is mijn passie en met mijn BA (Hons) in acteren en performance, vind ik altijd manieren om de lessen boeiend, luchtig en leuk te maken.

Ik bouw graag een goede band op met de studenten omdat wederzijds respect erg belangrijk is in een klasomgeving. Ik ben een zeer ondersteunende docent en mijn doel is om mijn studenten comfortabel en zelfverzekerd Engels te laten spreken, schrijven en lezen.

Jo Montebello Jo Montebello: CertTESOL

Mijn naam is Jo Montebello en ik ben een Cert Tesol geaccrediteerde leraar uit Australië.

Ik ben gespecialiseerd in het onderwijzen van algemeen Engels, grammatica, spreekvaardigheid, zakelijk Engels en IELTS voorbereiding.

Ik heb 15 jaar onderwijservaring met een focus op training, persoonlijke ontwikkeling en het lesgeven van Engels als vreemde taal aan studenten van over de hele wereld.

Mijn doel is om een vriendelijke en ontspannen leeromgeving te creëren zodat studenten zich comfortabel en zelfverzekerd voelen tijdens het leren.