Docenten

Maltalingua-leraren zijn op inheems Engels niveau en komen naar ons toe vanuit de hele wereld. Onze docenten zijn verplicht om in het bezit te zijn van een internationaal erkende University of Cambridge CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) of DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages) kwalificatie (of gelijkwaardig). Wij richten ons op het werven van vriendelijke, volwassen, goed opgeleide en energieke docenten die zich bezighouden met studenten op een vertrouwde en individuele basis. Onze docenten zijn van het grootste belang voor het succes van onze studenten en zijn de sleutel tot het succesvol aanbieden van ons curriculum.

We moedigen de individuele integratie van leerkrachten en leerlingen aan, zowel binnen als buiten het klaslokaal, en als zodanig zijn de leerkrachten zeer betrokken bij de dagelijkse schoolactiviteiten en begeleiden ze de leerlingen vaak bij de sociale activiteiten op school.

Wij zijn van mening dat het succes van elke taalschool sterk afhankelijk is van de sterke punten van haar docenten. Het Maltalingua academische team is specifiek getraind om Engels als een vreemde taal te onderwijzen en is verplicht om onze moderne EFL onderwijsfilosofie te integreren en de lessen aan te passen voor onze studenten.

Rachel YoungRachael Young: CELTA

Hoi, ik ben Rachael en ik kom uit Schotland. Ik heb de beslissing genomen om me om te scholen en naar het buitenland te verhuizen en nu ben ik een gekwalificeerde CELTA-leraar in Malta. Ik ben in juni vorig jaar begonnen met Maltalingua en heb niet meer teruggekeken. De school is bijna als een familie en we hebben een sterk en ondersteunend onderwijsteam.

Ik vind het erg leuk om onze studenten te ontmoeten en ik vind het net zo leuk om van hen te leren als dat ze Engels van mij leren. We werken hard, maar de beloning komt voort uit het zien van hoe onze studenten zich verbeteren en ontwikkelen.
Ik ben blij dat ik voor Malta heb gekozen en Maltalingua voor mij, ik weet zeker dat je hetzelfde zult voelen als je je bij ons aansluit. Als ik geen les geef, vind ik het leuk om te lezen en hou ik van koken.


Paul AtkinsPaul Atkins: CELTA, DELTA, BSc (Hons) Ecologie, MA in Toegepaste Linguïstiek.

Hallo, mijn naam is Paul Atkins en ik kom uit Brighton in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb 30 jaar als leraar, lerarenopleider en academisch manager gewerkt; ik heb op taalscholen gewerkt, als freelance consultant en op een college in het Verenigd Koninkrijk.

Een paar jaar geleden besloot ik de wereld rond te reizen om te doen wat ik het liefste doe, namelijk lesgeven, en, wel - hier ben ik dan. Mijn manier van lesgeven? Ik geloof sterk dat goed onderwijs kan worden herkend aan de goede resultaten, dus ik wil dat mijn studenten zo veel mogelijk leren.

Ik ben gefascineerd door hoe we leren, en ik probeer contact te maken met mijn studenten om uit te vinden wat het beste werkt voor hen als individuen. Ik hou van grammatica (wie niet?), maar gesproken communicatie ligt aan de basis van het leren van een taal. Dus, ongeacht het niveau, bevatten mijn lessen veel spreek- en spreekvaardigheidoefeningen en - hoop ik - plezier.

Ik heb de DELTA, een eersteklas BSc, en een Masters in Toegepaste Linguïstiek. Buiten mijn werk ben ik een reiziger, duiker, lezer, en ik hou van de natuur en het platteland. Ik ben een grote fan van het voetbalteam van mijn woonplaats, Brighton & Hove Albion, voor mijn zonden.

Gill PritchettGillian Pritchett: CELTA

Hallo, ik ben Gillian. Ik ben geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk, maar ik heb veel gereisd, in Frankrijk en Duitsland gewoond, en 12 jaar in Canada.

Ik ben al fan van Malta sinds mijn eerste bezoek vele jaren geleden en vind het heerlijk om hier langere tijd door te brengen. Werken voor Maltalingua is een waar plezier dankzij de behulpzame collega's en gemotiveerde studenten.

Ik ben CELTA gekwalificeerd en heb veel ervaring met het geven van persoonlijke lessen en de laatste tijd ook online. Mijn focus ligt op zakelijk Engels, omdat mijn internationale zakencarrière betekent dat ik studenten echt kan helpen om hun Engels zo dicht mogelijk bij het echte leven te gebruiken. Mijn specialisaties zijn financiën, strategie, marketing, onderhandelingen en HRM.

Ik heb Frans en Geografie gestudeerd aan de universiteit en ben daarna gekwalificeerd als accountant. Ik heb ook een MA in Europese industriële relaties en HR en een post-graduaat in Marketing Management.

Ik hou ervan andere landen te ontdekken, talen te leren, te lezen en te sporten, vooral hardlopen en fietsen. En... ik ben een gekwalificeerde gong beoefenaar....

Chantelle RossChantelle Ross: TEFL

Hallo! Ik ben Chantelle en ik ben een TEFL gekwalificeerde lerares uit Dundee, Schotland.

Verhuizen naar Malta en lesgeven bij Maltalingua is de beste beslissing die ik ooit had kunnen maken. Het personeel is zo vriendelijk en zorgzaam, ik kan me geen beter team wensen!

Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en over de verschillende culturen te leren van de internationale studenten die bij Maltalingua komen studeren. Lesgeven is mijn passie en met mijn BA (Hons) in acteren en performance, vind ik altijd manieren om de lessen boeiend, luchtig en leuk te maken.

Ik bouw graag een goede band op met de studenten omdat wederzijds respect erg belangrijk is in een klasomgeving. Ik ben een zeer ondersteunende docent en mijn doel is om mijn studenten comfortabel en zelfverzekerd Engels te laten spreken, schrijven en lezen.

Jo Montebello: CertTESOLJo Montebello

Mijn naam is Jo Montebello en ik ben een Cert Tesol geaccrediteerde leraar uit Australië. Ik ben gespecialiseerd in het onderwijzen van algemeen Engels, grammatica, spreekvaardigheid, zakelijk Engels en IELTS voorbereiding.

Ik heb 15 jaar onderwijservaring, gericht op onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en het onderwijzen van Engels als vreemde taal aan studenten van over de hele wereld.

Mijn doel is om een vriendelijke en ontspannen sfeer in de klas te creëren, zodat studenten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in hun leerproces.