Ontmoet de leraren van Maltalingua

De docenten van Maltalingua zijn van het niveau Native English en komen uit de hele wereld. Onze docenten moeten een internationaal erkende CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) of DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages) kwalificatie (of gelijkwaardig) van de Universiteit van Cambridge hebben. Wij richten ons op het werven van vriendelijke, volwassen, goed opgeleide en energieke docenten die zich op een vertrouwde en individuele basis met studenten bezighouden. Onze docenten zijn van het grootste belang voor het succes van onze studenten en zijn de sleutel tot het succesvol aanbieden van ons curriculum.

Wij stimuleren individuele integratie van docenten en studenten, zowel binnen als buiten het klaslokaal, en als zodanig zijn docenten zeer betrokken bij de dagelijkse schoolactiviteiten en vergezellen zij studenten vaak bij sociale schoolactiviteiten.

Wij geloven dat het succes van een taalschool sterk afhankelijk is van de sterke punten van de docenten.  Het academische team van Maltalingua is speciaal opgeleid om Engels als vreemde taal te onderwijzen en is verplicht om onze moderne EFL-onderwijsfilosofie toe te passen en de lessen aan te passen voor onze studenten.

  
Rachel YoungRachael Young: CELTA

Hallo, ik ben Rachael en ik kom uit Schotland. Ik heb de beslissing genomen om me om te scholen en naar het buitenland te verhuizen en nu ben ik een CELTA gekwalificeerde leraar in Malta. Ik begon met Maltalingua in juni 2017 en heb niet meer terug gekeken. De school is bijna als een familie en we hebben een sterk en ondersteunend docententeam.

Ik geniet er echt van om onze studenten te ontmoeten en merk dat ik net zoveel van hen leer als zij Engels van mij leren.

We werken hard, maar de beloning komt van het zien hoe onze studenten verbeteren en zich ontwikkelen.

Ik ben blij dat ik voor Malta heb gekozen en Maltalingua heeft mij gekozen, ik weet zeker dat u hetzelfde gevoel zult hebben als u bij ons komt werken.

Als ik geen les geef, lees ik graag en houd ik van koken.


Paul AtkinsPaul Atkins: CELTA, DELTA, BSc (Hons) Ecology, MA in Applied Linguistics.

Hallo, mijn naam is Paul Atkins en ik kom uit Brighton in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb 30 jaar gewerkt als leraar, lerarenopleider en academisch manager; ik heb gewerkt in taalscholen, als freelance consultant en op een hogeschool in het Verenigd Koninkrijk.

Een paar jaar geleden besloot ik de wereld rond te reizen om te doen wat ik het liefste doe, lesgeven, en hier ben ik dan. Mijn lesgeven? Ik geloof sterk dat je goed onderwijs kunt herkennen aan de goede resultaten ervan, dus ik wil dat mijn studenten zoveel mogelijk leren.

Ik ben gefascineerd door hoe we leren, en ik probeer contact te maken met mijn studenten om te vinden wat voor hen als individu het beste werkt. Ik hou van grammatica (wie niet?), maar gesproken communicatie vormt de kern van het leren van een taal. Dus, ongeacht het niveau, bevatten mijn lessen veel oefening in spreken en spreekvaardigheid en - naar ik hoop - plezier.

Ik heb de DELTA, een eerste klas BSc en een master in toegepaste taalkunde. Buiten het werk ben ik een reiziger, duiker, lezer, en ik hou van de natuur en het platteland. Voor mijn gevoel ben ik een grote fan van het voetbalteam van mijn woonplaats, Brighton & Hove Albion.
 

Elisa MissiagiaElisa Missiagia: CELTA

"Hallo iedereen! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Elisa :)

Na mijn bachelordiploma vertalen en mijn reisleiderskwalificatie heb ik besloten om weer te komen studeren om een van mijn grootste passies te volgen: LESGEVEN.

Ik heb met succes mijn CELTA-kwalificatie behaald en ben momenteel gevestigd in Malta. Ik geloof dat Engels leren voor iedereen geschikt is. Het is gewoon een kwestie van zoeken naar wat het beste bij je past.

Daarom experimenteer ik graag met nieuwe methoden en technieken tijdens mijn lessen. Het enige sleutelwoord is HAVING FUN, en ik beloof dat het mogelijk is!

Maltalingua geeft me de kans om me te verdiepen in deze aanpak en mijn creativiteit te uiten. De sfeer is zo vriendelijk dat je je er thuis voelt! Zowel voor de studenten als voor de docenten is er de mogelijkheid om beter te worden als mens en als professional. Welkom aan boord!


Ben CookBenjamin Cook: TEFL

Hallo, mijn naam is Ben en ik ben een TEFL gekwalificeerde leraar uit Barnsley in het Verenigd Koninkrijk.

Ik heb de laatste 10 jaar in verschillende landen gewerkt als leraar en academisch manager.

Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen, dus ik ben erg blij om met Maltalingua te werken, waar ik de kans heb om zoveel mensen uit verschillende landen te ontmoeten.

Mijn manier van lesgeven is studentgericht, ontspannen en vriendelijk. Ik wil en hoop dat ze ook altijd een glimlach op hun gezicht hebben. Als ik niet lesgeef ben ik een grote fan van nieuwe dingen leren, nieuwe ervaringen uitproberen en nieuwe plaatsen verkennen.


Andrew McHughAndrew McHugh: CELTA

"Hallo, ik ben Andrew, uit Dublin; Welkom bij Maltalingua. Op zoek naar een meer ontspannen levensstijl, lekker eten/wijn en een overvloed aan buitenactiviteiten, namelijk zeilen, ben ik in 2021 naar Malta verhuisd.

Gepassioneerd door onderwijs, opleiding en de mantra van levenslang leren, geef ik sinds 2014 Engelse les. Mijn EFL onderwijservaring omvat de levering van Algemeen, Zakelijk Engels, en EAP / ESP.

Of u nu Engels leert voor uw plezier/examenvoorbereiding, mijn doel als docent Engels is om u te helpen uw Engelse taalvaardigheden collectief of individueel te ontwikkelen/perfectioneren. Ik moedig de autonomie van de leerling aan en geef praktische, leerlinggerichte, interactieve en boeiende lessen met behulp van verschillende methodologieën en middelen.

Malta is een idyllische mediterrane locatie om je Engelse taalreis te beginnen of voort te zetten. Ik hoop je snel te zien!


Daniel BrowneDaniel Browne: TEFL

Hallo. Mijn naam is Daniel en ik ben een TEFL gekwalificeerde leraar uit Dublin, Ierland. Naar Malta komen was een van de beste beslissingen van mijn leven.

Ik heb hier zoveel vrienden gemaakt en zoveel over mezelf en het leven in het algemeen geleerd. Ik voel dat ik een heel geduldige leraar ben. Vanaf mijn 11e was mijn familie een gastgezin in Ierland voor studenten van mijn eigen leeftijd om bij mij thuis te komen wonen en Engels te oefenen.

Ze kwamen uit heel Europa, zoals Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland. Dit heeft mij het geduld en het begrip gegeven om met Engelse studenten te praten en hen te leren hoe ze zelfverzekerd kunnen lezen, schrijven en spreken.

Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, en ben zo blij met het ontmoeten van alle lieve docenten en medewerkers bij Maltalingua!Gill PritchettGillian Pritchett: CELTA

Hallo, ik ben Gillian. Ik ben geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk, maar ik heb veel gereisd, in Frankrijk en Duitsland gewoond en 12 jaar in Canada.

Ik ben een fan van Malta sinds mijn eerste bezoek vele jaren geleden en vind het heerlijk om hier langere tijd door te brengen. Werken voor Maltalingua is een waar genoegen dankzij de ondersteunende collega's en gemotiveerde studenten.

Ik ben CELTA gekwalificeerd en zeer ervaren in het lesgeven van face to face en recentelijk ook online. Mijn focus is zakelijk Engels omdat mijn internationale zakencarrière betekent dat ik studenten echt kan helpen om hun Engels in een zo realistisch mogelijke context te gebruiken.  Mijn specialisaties zijn financiën, strategie, marketing, onderhandelingen en HRM.

Ik heb Frans en geografie gestudeerd aan de universiteit en ben daarna afgestudeerd als accountant. Ik heb ook een MA in Europese arbeidsverhoudingen en HR en een postgraduaat in marketingmanagement.

Ik geniet ervan andere landen te ontdekken, talen te leren, te lezen en te sporten, vooral hardlopen en fietsen. En... ik ben een gekwalificeerde gongbeoefenaar ...."

Jo Montebello Jo Montebello: CertTESOL
Mijn naam is Jo Montebello en ik ben een Cert Tesol geaccrediteerde leraar uit Australië.

Ik ben gespecialiseerd in het onderwijzen van algemeen Engels, grammatica, spreekvaardigheid, zakelijk Engels en IELTS voorbereiding.

Ik heb 15 jaar onderwijservaring met een focus op training, persoonlijke ontwikkeling en het onderwijzen van Engels als vreemde taal aan studenten van over de hele wereld.

Mijn doel is om een vriendelijke en ontspannen leeromgeving te creëren zodat studenten zich comfortabel en zelfverzekerd voelen tijdens het leren.


Ljubica SimonovaLjubica Simonova

"Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn; onze diepste angst is dat we machtig zijn." Ik leef en adem deze quote uit het populaire sportdrama van de jaren 90, Coach Carter. En ik probeer dat elke dag aan mijn studenten te laten zien.

Mijn naam is Ljubica, en ik kom uit Negotino, Macedonië. De weg om lerares Engels te worden was meer een rots, zonder touwen of uitrusting en met regen die jarenlang niet ophield, maar ik heb het gehaald. Gelukkig ben ik geen vreemde van uitdagingen, maar ik zou hier niet zijn zonder het vertrouwen van een paar mensen die me een kans hebben gegeven om te bewijzen wat ik kan.

Werken op de beste taalschool van Malta, met enkele van de meest behulpzame, meelevende, begripvolle en hardwerkende mensen die ik ooit heb ontmoet, is een levensveranderende ervaring geweest. Met goede leraren zoals wij, zul je geen probleem hebben om je Engelse doelen te bereiken.

Wij proberen altijd alle noodzakelijke voorwaarden te scheppen om te kunnen leren, niet alleen in het klaslokaal maar ook daarbuiten.

Voeg daarbij de leuke, unieke, nooit saaie activiteiten die we voor onze lessen voorbereiden, en u zult zien dat u ook Engels kunt leren, spreken en begrijpen. Geduldig, passie voor lesgeven en oog voor de behoeften van studenten zijn de drie belangrijkste kenmerken van een goede leraar, en ik kan met trots zeggen dat ik ze alle drie heb. Maar mijn voornaamste doel is om altijd een veilige, vriendelijke omgeving te creëren waarin elke student fouten kan maken en daarvan kan leren.

Carlos FebreroCarlos Febrero: CELTA

Hallo, mijn naam is Carlos en ik ben een CELTA-gekwalificeerde leraar. Ik ben geboren in Peru' en opgegroeid in Italië, heb in Londen en Sofia gewoond, en nu ben ik blij om hier in Malta te zijn.

Reizen is een deel van mij sinds ik een kind was, en het is iets waar ik het meest van hou. Ik heb verschillende soorten werk gedaan, maar wat ik het leukste vond, was leraar zijn, eerst als vrijwilliger, en later besloot ik er een carrière van te maken.

Als ik lesgeef, creëer ik graag een aangename en vriendelijke sfeer, dat is iets wat ik heel belangrijk vind, want in de juiste omgeving kun je alles leren.

Mijn favoriete motto is "wat zou je doen als je niet bang was?".