Docenten

Onze docenten zijn afkomstig van over heel de wereld, hebben Engels als moedertaal en bezitten een TEFL-certificaat of een Cambridge-diploma (CELTA, DELTA of gelijkgesteld). We nemen alleen vriendelijke, volwassen, goed oplgeleide en energieke docenten aan, die zich op een vertrouwde en individuele manier met de studenten bezighouden. Onze leraren zijn van cruciaal belang voor het succes van onze studenten en ze zijn de sleutel tot het succesvol uitvoeren van het lesprogramma.

We moedigen de integratie tussen leraar en leerkracht aan, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Leraren zijn weer betrokken bij de dagelijkse activiteiten op school en ze begeleiden de studenten vaak bij buitenschoolse activiteiten.

Het academische team van Maltalingua is speciaal opgeleid om Engels als vreemde taal te doceren en maakt gebruik van de nieuwste lesmethodes.

Wij geloven dat het succes van een taalschool in hoge mate afhankelijk is van de kwaliteiten van de leraren. Wij verzekeren je van leraren van het hoogste niveau.

 

Brian DimechBrian Dimech:

In tegenstelling tot sommige van mijn collega’s geef ik nog niet zo lang les. Ik ben begonnen met een zomer baan een aantal jaar geleden. Na de universiteit besloot ik terug te gaan voor een zomer bij Maltalingua, wat uiteindelijk een fulltime baan zou zijn. Werken en lesgeven bij Maltalingua is great.

Ondanks mijn korte staat van dienst heb ik enorm veel geleerd van mijn mede leraren en mijn DOS en ik zie lesgeven als een manier om taal toegankelijk te maken voor studenten. Het is een genot om te zien dat mijn studenten groeien en mijn lessen waarderen. Ik vind het leuk om elke week nieuwe gezichten te zien maar ik haat afscheid nemen.

Naast leraar zijn ben ik een Earth Systems afgestudeerde en gebruik ik mijn vrije tijd voor creatieve hobbies. Ik houd me bezig met televisie en theaterproducties en ben een koorleider waar ik al 6 jaar deel van uit maak.

  

Mariella Galea

Mariella Galea:

Mijn naam is Marielle en ik ben een gekwalificeerde CELTA leraar bij Maltalingua. Ik geef al 14 jaar Engels en heb hier nooit spijt van gehad. Ik ben actief in training, leraren training, examen voorbereiding en testen en examens afnemen. Ik geniet van lesgeven omdat het me in staat stelt met mensen te werken vanuit verschillende culturen, de multiculturele omgeving is een ervaring op zich.

Ik ben trots als mijn studenten vooruitgang boeken en het gevoel hebben dat ze hun doelen behalen. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat lesgeven gaat om leren en anderen in staat stellen om te leren.

Een van de leukste dingen van werken bij Maltalingua is de vriendschap in de lerarenkamer. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van een sterk academisch team dat altijd bereid is om te helpen en zelf wil groeien en ontwikkelen. Als ik geen les geef dan probeer ik tijd te vinden voor mijn hobbies zoals wandelen, zwemmen, lezen en reizen.

  

Paul VassalloPaul Vassallo:

Hallo, ik ben Paul.

Ik geef les sinds 2009. Ik dacht aan lesgeven als een zomer baan maar toen ik mijn eerste klas leerde kennen veranderde alles. Ik heb geleerd dat lesgeven een perfecte manier is om nieuwe vrienden te maken en studenten te helpen met hun vaardigheden. Het was echt gaaf!

Sinds 2009 heb ik op vele scholen lesgegeven en in veel klassen gestaan, en geweldige personen ontmoet. Lesgeven is nu mijn voltijds beroep en ik zal het nooit willen missen.

Werken bij Maltalingua is een actieve en belonende ervaring. Ik werk hier graag vanwege de professionele ontwikkeling en de vriendelijke sfeer.

Als ik niet les geef lees ik graag, speel ik graag tafel spellen en oefen ik mijn close up tover trucjes.