Ontmoet de leraren van Maltalingua

De docenten van Maltalingua zijn moedertaalsprekers van het Engels en komen van over de hele wereld naar ons toe. Ons bedrijfsteam moet een internationaal erkende CELTA (Certificaat voor Engelse onderwijzers voor niet-Engelse sprekers) of DELTA (Diploma voor de Engelse onderwijzers voor niet-Engelse sprekers) kwalificatie hebben, uitgereikt door de Universiteit van Cambridge (of haar equivalent). We richten ons op het werven van vriendelijke, volwassen, goed opgeleide en energieke docenten die nauw en individueel betrokken zijn bij onze studenten. Onze docenten zijn de sleutel tot het succes van onze studenten en zijn de sleutel tot het succesvol aanbieden van ons lesprogramma.

We ondersteunen de integratie van individuele docenten en studenten zowel binnen als buiten het klaslokaal, en als zodanig zijn docenten sterk betrokken bij dagelijkse schoolactiviteiten en begeleiden ze vaak studenten bij school sociale activiteiten.

We geloven dat het succes van elke taalschool in hoge mate afhangt van de sterke punten van haar docenten. Het academische team van Maltalingua is speciaal opgeleid om Engels als tweede taal te onderwijzen en is verplicht om onze moderne EFL-onderwijsfilosofie te integreren en lessen aan te passen aan onze studenten.

 
Rachel Young Rachael Young: CELTA

Hallo, ik ben Rachael en ik kom uit Schotland. Ik besloot me om te scholen en verhuisde naar het buitenland, en nu ben ik een gekwalificeerde lerares met een CELTA-certificering op Malta. Ik begon bij Maltalingua in juni 2017 en heb geen spijt gehad van mijn beslissing. De school voelt bijna als familie en we hebben een sterk en ondersteunend team van docenten.

Ik geniet echt van het ontmoeten van onze studenten en leer over mezelf terwijl ik hun Engels onderwijs. We werken hard, maar de beloning komt in de vorm van het zien hoe onze studenten hun vaardigheden verbeteren en ontwikkelen.

Ik ben blij dat ik voor Malta heb gekozen en dat Maltalingua mij heeft gekozen, ik weet zeker dat je je ook zo zult voelen als je bij ons komt.

Als ik geen les geef, lees ik graag en kook ik.

 

Paul Atkins Paul Atkins: CELTA, DELTA, B.Sc. (met honours) in Ecologie, Master in Toegepaste Taalkunde

Hallo, mijn naam is Paul Atkins en ik kom uit Brighton in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb 30 jaar gewerkt als leraar, leraartrainer en academisch manager, werkzaam geweest in taalscholen, als onafhankelijk adviseur en in een college in het VK.

Een paar jaar geleden besloot ik de wereld rond te reizen, alles wat ik het liefste doe, namelijk onderwijs, te doen en zo ben ik hier. Mijn lesgeven? Ik geloof sterk dat goed onderwijs te herkennen is aan goede resultaten, dus ik wil dat mijn studenten zoveel mogelijk leren.

Ik ben geïnteresseerd in hoe we leren en probeer contact te maken met mijn studenten om erachter te komen wat voor hen als individu het beste werkt. Ik hou van grammatica (wie houdt daar niet van?), Maar spreekvaardigheid is het hart van het leren van talen. Dus ongeacht het niveau, mijn lessen omvatten veel spreken en oefeningen om vloeiendheid te bevorderen en hopelijk leuk.

Ik heb DELTA, een first-class B.Sc. en een master in toegepaste taalkunde. Naast mijn werk reis ik, duik ik en lees ik graag en ik hou van de natuur en het platteland. Ik ben een grote fan van mijn thuis voetbalteam, Brighton & Hove Albion, voor mijn zonden.

 

Daniel Browne Daniel Browne: TEFL

Hallo. Mijn naam is Daniel en ik ben een bevoegde TEFL-docent uit Dublin, Ierland. Het naar Malta komen was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Ik heb hier veel vrienden gemaakt en veel over mezelf en het leven geleerd. Ik denk dat ik een vrij geduldige leraar ben. Vanaf 11-jarige leeftijd was mijn familie gastheerfamilie in Ierland voor studenten van dezelfde leeftijd om bij ons te komen wonen en Engels te oefenen in ons huis.

Ze kwamen uit heel Europa, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en meer. Dit heeft me geduld en begrip gegeven voor Engelse sprekers en helpt me hen te onderwijzen hoe ze met vertrouwen kunnen lezen, schrijven en spreken.

Ik geniet van het ontmoeten van nieuwe mensen en ik ben erg blij dat ik alle aardige docenten en medewerkers van Maltalingua heb ontmoet!

 

Gill Pritchett Gillian Pritchett: CELTA

Hallo, ik ben Gillian. Ik ben geboren en getogen in Groot-Brittannië, maar heb uitgebreid gereisd, gewoond in Frankrijk en Duitsland en 12 jaar in Canada.

Ik ben al jaren enthousiast over Malta en breng graag langere tijd door. Werken voor Maltalingua is een echte vreugde vanwege de ondersteunende collega-leraren en gemotiveerde studenten.

Ik ben gekwalificeerd met een CELTA-certificering en heb ruime ervaring met lesgeven in de klas en onlangs ook online. Ik richt me op zakelijk Engels omdat mijn internationale zakencarrière me in staat stelt studenten echt te helpen Engels te gebruiken in zo dicht mogelijke realistische contexten. Mijn specialisatiegebieden zijn financiën, strategie, marketing, onderhandelingen en human resources management.

Op de universiteit heb ik Frans en geografie gestudeerd, daarna kwalificeerde ik me als accountant. Ik heb ook een masterdiploma in Europese industriële betrekkingen en human resources en een diploma in marketingmanagement.

Ik geniet ervan andere landen te ontdekken, talen te leren, te lezen en te sporten, vooral hardlopen en fietsen. En… ik ben een gekwalificeerde gongspeler...

 

Ljubica Simonova Ljubica Simonova: CELTA

"Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn; onze diepste angst ligt in het potentieel dat we onszelf toewijden en bereiken. Deze quote uit de populaire sportfilm uit 1990, Coach Carter, leef ik en adem ik elke dag en probeer ik aan mijn studenten te laten zien."

Mijn naam is Ljubica en ik kom uit Negotina, Macedonië. De weg naar het worden van een leraar Engels als tweede taal was meer een bergbeklimmen zonder touwen en uitrusting in de hand, met een regen die onvoorspelbaar een paar jaar lang druppelde, maar ik heb het gedaan. Gelukkig ben ik niet onbekend met uitdagingen, maar ik zou hier niet zijn zonder de vertrouwen van enkele mensen die me de kans hebben gegeven om te laten zien wat ik kan doen.

Het onderwijzen van Engels als tweede taal heeft me altijd gefascineerd en ik hou ervan om te zien hoe studenten verbeteren en ambitieus zijn in hun streven om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren. Werken bij Maltalingua heeft me in staat gesteld mijn passie na te streven en nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten.

De medewerkers waarmee ik werk zijn geweldig. We hebben een grote familiale sfeer waarin iedereen buitengewoon behulpzaam en vriendelijk is. Elke leraar heeft verschillende vaardigheden met één doel en filosofie in gedachten: om studenten te helpen beter te worden in communicatie met anderen.

Voeg daar de leuke, unieke en nooit saaie activiteiten aan toe die we hebben voorbereid voor onze lessen, en je zult zien dat je ook Engels kunt leren spreken en begrijpen. Geduld, passie voor lesgeven en perceptie van de behoeften van studenten zijn drie sleutelkenmerken van een goede leraar, en ik kan met trots zeggen dat ik ze allemaal heb. Maar mijn belangrijkste doel is altijd om een veilige, vriendelijke omgeving te creëren voor elke student, zodat ze fouten kunnen maken en kunnen leren van fouten.

 

Jo Montebello Jo Montebello: CELTA

Mijn naam is Jo Montebello en ik kom uit Londen. Ik geef al 19 jaar les in het buitenland en heb gewerkt in Italië, Spanje, Polen, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk.

Ik heb een TEFL-certificaat van 180 uur en mijn onderwijservaring richt zich op algemeen Engels, IELTS en met privéstudies. Ik ben erg open en positief ingesteld.

Ik ben sinds april 2023 bij Maltalingua gekomen en ik geniet hier erg van, ik vind het leuk om samen te werken met mijn collega-docenten die me ondersteuning en motivatie geven wanneer ik dat nodig heb. Ik hou van lesgeven omdat ik graag mensen help op welke manier dan ook mogelijk is.

Malta is een geweldige plek om tijd door te brengen en ik kijk ernaar uit om je hier te zien.

 

Gianluca Abela Gianluca Abela: Advanced TEFL Level 5

 

Hallo, ik ben Gianluca, uw Engelse leraar als tweede taal uit het zonnige Malta. Engels lesgeven als tweede taal is niet alleen mijn beroep; het is mijn passie en levensdoel.

Mijn carrière in de taalonderwijs op Malta begon in 2022. Ik besloot management in het onderwijs, CLIL en zakelijk Engels te studeren en mijn vaardigheden en kennis te verbeteren om u de best mogelijke taalonderwijs te bieden.

In onze klas studeren we niet alleen Engels; we leven het. Ik geloof in de kracht van communicatie, dus maak je klaar voor onderdompeling in gesprekken, debatten en echte wereldscenario's.

Laten we spelen met taal, gebruik maken van multimedia-bronnen en samen culturele uitwisselingen verkennen. Ik spreek graag over cultuur; mijn ervaringen met het leven in verschillende landen hebben me een wereldwijd perspectief gegeven dat ik graag deel met mijn studenten.

Het leren van Engels gaat niet alleen over grammatica en woordenschat; het gaat over het begrijpen van verschillende culturen en contexten waarin Engels wordt gesproken. Afgezien van onze lessen, ben ik diep betrokken bij gemeenschapsprojecten die taalonderwijs en intercultureel begrip bevorderen.

Je kunt me tegenkomen tijdens schoolactiviteiten tijdens je verblijf bij Maltalingua. Kom bij mij op deze opwindende reis naar vrije expressie, waar we niet alleen de rijkdom van de Engelse taal onderzoeken, maar de hele wereld die zich voor ons opent dankzij het Engels.

 

Maria Privitera Maria Privitera: CELTA

Hallo! Mijn naam is Maria en ik kom uit Malta. Ik begon te lesgeven in 2021 en heb een CELTA-certificering.

Ik heb hier lang naar uitgekeken omdat ik altijd van het Engels heb gehouden en veel mensen uit verschillende landen heb ontmoet die Engels wilden leren, dus heb ik het grootste deel van mijn leven doorgebracht met communiceren met studenten.

Engels lesgeven fascineert me en ik geniet van het zien van studenten die zich verbeteren en ambitieus zijn in hun streven om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren. Werken bij Maltalingua stelt me in staat mijn passie te volgen en nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten.

De medewerkers waarmee ik werk zijn geweldig. We hebben een grote familiale sfeer waarin iedereen buitengewoon behulpzaam en vriendelijk is. Elke leraar heeft verschillende vaardigheden met één doel en filosofie in gedachten: om studenten te helpen beter te worden in communicatie met anderen.

 

Keenan Kleinsmith
Keenan Kleinsmith: CELTA

Hallo, mijn naam is Keenan en ik kom uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Ik ben een gekwalificeerde CELTA-leraar.

Een van mijn grootste vreugdes is het helpen van studenten bij hun ontwikkeling en groei. Ik hou van sport en kijk graag rugby, voetbal en Formule 1.

Ik hou van koken en breng graag tijd door met familie en vrienden. Ik hou van reizen, het ontmoeten van nieuwe mensen, het leren over verschillende culturen en levensstijlen.

Een van mijn favoriete citaten is "Een dag zonder leren is een verloren dag."
 

Patrick Carver Patrick Carver: CELTA

Hallo, ik ben Patrick, een gekwalificeerde CELTA-docent uit Manchester, Verenigd Koninkrijk.

De afgelopen jaren heb ik over de hele wereld gewerkt als Engelse leraar.

Ik hou van mijn werk, want lesgeven is mijn passie, en ik ben erg blij om voor Maltalingua te werken. Het is een uitstekende omgeving voor onderwijs. Het is een vriendelijke, levendige en opwindende plek om te werken. Ik geniet er vooral van om nieuwe mensen te ontmoeten, verschillende culturen van over de hele wereld te leren kennen en de unieke perspectieven van studenten in de klas te ervaren.

Mijn lesgeefstijl is energiek en vriendelijk en is vooral gericht op de studenten. Ik wil dat mijn lessen levendig, praatzaam en, bovenal, leuk zijn. Als ik niet aan het lesgeven ben, ben ik een grote fan van reizen, voetbal, schaken en muziek. Ik kijk ernaar uit je in de klas te zien. Proost!