Verblijf bij een leraar

Maltalingua biedt een gloednieuwe kans voor taalverwerving met zijn nieuwste dienst: 'Verblijf bij een Leraar'. Stap weg van de gebruikelijke accommodatiekeuzes en dompel jezelf onder in een opwindend avontuur van Engelse taalverwerving en verkenning.

Dompel jezelf volledig onder in de wereld van het Engels door te wonen bij een van onze hooggekwalificeerde Engelse leraren. 'Verblijf bij een Leraar' biedt een mogelijkheid voor op maat gemaakt, praktisch en gepersonaliseerd leren. Geen standaardaanpak meer - je leraar zal zich aanpassen aan jouw unieke behoeften en voorkeuren.

Waarom kiezen voor 'Verblijf bij een Leraar'?

 • Gepersonaliseerde Instructie: profiteer van op maat gemaakte ondersteuning die is ontworpen om aan te sluiten bij jouw vaardigheidsniveau en leerstijl.
 • 24/7 Taalblootstelling: dompel jezelf onder in het Engels rond de klok en versnel je reis naar het leren van de Engelse taal.
 • Authentieke Gesprekken: voer natuurlijke gesprekken met je leraar, ideaal om te oefenen voor communicatie in het echte leven.
 • Culturele Onderdompeling: ervaar de lokale cultuur uit de eerste hand terwijl je woont bij een native Engelse spreker.
 • Directe Feedback: krijg directe feedback over je taalgebruik, wat je helpt om je vaardigheden snel te verfijnen.
 • Levensstijl Integratie: omarm de Engelse taal in je dagelijkse routines en maak van leren een integraal onderdeel van je tijd in Malta.
 • Zelfvertrouwen Boost: bouw geleidelijk zelfvertrouwen op in het gebruik van Engels in verschillende situaties en contexten, zowel binnen als buiten het klaslokaal.
 • Duurzame Connecties: smeed een diepe band met je leraar, creëer een ondersteunende en verrijkende leeromgeving die blijft bestaan na je tijd bij Maltalingua.

Een Ervaring met 'Verblijf bij een Leraar':

Van zonsopgang tot zonsondergang stopt je leerproces nooit. Neem deel aan interactieve lessen, doe mee aan activiteiten om het lokale gebied te ontdekken en ga dan naar huis voor meer conversatieoefeningen met een leraar. Dit is meer dan alleen een accommodatiekeuze - het is jouw weg naar taalvaardigheid in het Engels.

Hoe Het Werkt:

 • Matchende Aanpak: wij koppelen je aan een leraar die past bij jouw doelen.
 • Op Jou Afgestemd: deel je doelstellingen en voorkeuren voor een gepersonaliseerde ervaring.
 • Omarm en Groei: kom aan, dompel jezelf onder en groei in de Engelse omgeving.
 • 2 gratis privélessen met je leraar thuis.

Maak Kennis met de Leraren


Ljubica SimonovaLjubica Simonova

Het ontvangen van studenten lijkt veel op lesgeven - ik hou van lesgeven en ik hou ervan om gastvrouw te zijn, ik hou ervan om eten te bereiden voor andere mensen en ik begrijp hoe de meeste studenten zich voelen wanneer ze naar onze school komen, dus wil ik het hele proces gemakkelijker en plezieriger maken. Bovendien is het ook een plezierige ervaring voor mij, omdat ik mensen van over de hele wereld kan ontmoeten, naar hun verhalen kan luisteren en van hen kan leren, wat deze baan me heeft geleerd, en dat is onbetaalbaar.

Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad. Elke student is uiterst beleefd en begripvol geweest, en ze hebben allemaal respect getoond voor het appartement en voor mij als persoon en als leraar. Ik geloof dat dit een van de beste ervaringen kan zijn die een student kan hebben. 

Het appartement ligt op slechts een paar minuten afstand van Balluta Bay, in het hart van St. Julians, dichtbij veel vijfsterrenrestaurants, clubs en, nog belangrijker, onze school.

Gelegen in een van de traditioneel ontworpen Maltese gebouwen genaamd Steeple View Mansions, bevindt het appartement zich op de bovenste verdieping. Het is ruim, klassiek Maltees en vredig, 

Ik zorg voor het ontbijt voor alle volwassen studenten. Het ontbijt is meestal continentaal en de studenten kunnen zichzelf helpen. Ik probeer zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van de studenten. Het appartement en de kamer waar ze verblijven worden één keer per week schoongemaakt, inclusief het verschonen van de lakens en handdoeken.

Als ik een student op onze school zou zijn, zou ik voor dit type accommodatie kiezen, omdat het de hele leerervaring voor elke student verbetert.
Lees Ljubica's blog over 'Verblijf bij een Leraar' hier

 

Wat je zei

"Bedankt voor een aangenaam en ontspannen verblijf bij jou. Ik heb genoten van de dinergesprekken, zelfs met mijn slechte Engels :)) Bedankt!" - Lubos Romanowski 

"Ik wil je bedanken voor een heel fijn verblijf in het appartement. Ik heb er erg van genoten, veel dingen waren geweldig. Het is erg moeilijk om te kiezen welke het beste waren!" - Michal

"Ik wil je bedanken voor de tijd die we samen hebben doorgebracht. Het was fijn om je te ontmoeten en elke avond met je te praten. We hebben geweldige herinneringen aan het voetballen met jou op het speelplein. Ik hoop dat we elkaar volgend jaar weer zullen zien!" - Katarzyna

Klaar voor een Onvergetelijk 'Verblijf bij een Leraar'?

Ben je klaar om je Engelse leertraject te beginnen? 'Verblijf bij een Leraar' biedt een unieke en meeslepende ervaring in het leren van de Engelse taal. Verhoog je zelfvertrouwen, maak verbinding met nieuwe mensen en ontsluit je taalpotentieel.

Ontvang je gratis offerte en begin je taalavontuur met Maltalingua.