Prijzen en onderscheidingen

Finalist ST Star Awards 2023
Taal School in Europa
 

Eaquals MaltaVoor het jaar 2023 zijn we verheugd om aan te kondigen dat Maltalingua opnieuw een prestigieuze nominatie heeft ontvangen. De gerenommeerde StudyTravel Star Awards heeft Maltalingua erkend als finalist in de categorie ST STAR Taal School in Europa voor 2023.

Dit markeert het derde opeenvolgende jaar dat Maltalingua met deze nominatie wordt geëerd, waarmee het zijn positie als de enige Maltese school bevestigt die is genomineerd sinds de oprichting van de prijsuitreiking in 2006. Deze opmerkelijke prestatie is een bewijs van de onwankelbare inzet van Maltalingua om uitstekende diensten te bieden gedurende de afgelopen 12 maanden. Voor meer informatie over deze opmerkelijke erkenning, klik hier.

 

Finalist ST Star Awards 2023
Junior Cursus voor Onder 18's

ST Star Award 2022 Junior Cursus voor Onder 18's

We zijn verheugd om te delen dat Maltalingua opnieuw een prestigieuze nominatie heeft ontvangen! De StudyTravel Star Awards heeft Maltalingua erkend als finalist in niet één, maar twee categorieën voor 2023. Specifiek is Maltalingua genomineerd in de ST STAR Junior Cursus voor Onder 18's, een opmerkelijke prestatie op zichzelf.

Een dubbele nominatie in hetzelfde jaar is een uitzonderlijke en zeldzame prestatie, en we zijn enorm dankbaar aan al onze vorige studenten die waardevolle feedback hebben gegeven. Hun input is essentieel geweest om ons voortdurend te helpen onze diensten en normen te handhaven en te verbeteren.

Deze erkenning motiveert ons nog meer om te streven naar uitmuntendheid en versterkt ons engagement om een uitzonderlijke leerervaring te bieden. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Maltalingua tijdens deze spannende reis.

 

Inspirerende ELT Professional Award 2022

2019 Inspirerende Leraar Award

Gedurende de afgelopen 11 jaar heeft Maltalingua altijd een grote nadruk gelegd op het aannemen van alleen hooggekwalificeerde en gepassioneerde leraren. Velen van onze docenten zijn al vele jaren bij ons. In oktober 2022 werd onze eigen docententrainer, Paul Atkins, geselecteerd als de meest inspirerende ELT-professional op Malta. Zijn ervaring en kennis in de branche zijn een absolute meerwaarde voor het hele team van Maltalingua en hij is altijd een onschatbaar onderdeel van ons team geweest.

Dit is de tweede keer dat een personeelslid van Maltalingua is genomineerd voor deze award. Een nominatie ontvangen is een significante prestatie en het winnen ervan nog meer. We zijn erg trots op ons toegewijde team van leraren en zijn verheugd dat hun inspanningen worden erkend op zo'n hoog niveau.

 

 

Certificaat van Uitmuntendheid 2022Certificaat van Uitmuntendheid 2022

Maltalingua is opnieuw geselecteerd in 2022 als een van de weinige Engelse taalscholen op Malta die wordt erkend met een Certificaat van Uitmuntendheid. Er zijn in 2020 en 2021 geen awards uitgereikt aan enige scholen door Education Stars.

Erkend door het in Zwitserland gevestigde bedrijf Education Stars, is Maltalingua beloond voor het behalen van meer dan 290 positieve recensies op verschillende platforms, waaronder Facebook en Google recensies, om er maar een paar te noemen.

 

                           

Finalist ST Star Awards 2022
Taal School in Europa
 

Eaquals MaltaMaltalingua is geselecteerd door de StudyTravel Star Awards als finalist in 2022 in de categorie ST STAR Taal School in Europa.

Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Maltalingua is genomineerd voor deze award en Maltalingua blijft de enige school op Malta die is genomineerd sinds de ceremonie begon in 2006. Deze nominatie erkent dat Maltalingua het afgelopen jaar voortdurend uitstekende diensten heeft geleverd.

Om meer te weten te komen over deze nominatie, klik hier
 

 

Finalist ST Star Awards 2022
Junior Cursus voor Onder 18's

ST Star Award 2022 Junior Cursus voor Onder 18's

Maltalingua is genomineerd als finalist door de StudyTravel Star Awards in 2022 in de categorie Junior Cursus voor Onder 18's.

De Taalschool Maltalingua is geselecteerd voor twee awards voor de StudyTravel Star Awards in 2022. Een dubbele nominatie in één jaar is zeer zeldzaam en we willen al onze voorgaande studenten bedanken die de tijd hebben genomen om feedback te geven aan Maltlaingua, waardoor we onze diensten en normen voortdurend kunnen handhaven en verbeteren.

 

 

Finalist ST Star Awards 2020/2021
Taal School in Europa

Eaquals MaltaMaltalingua is geselecteerd door de StudyTravel Star Awards als finalist in 2020/2021 in de categorie ST STAR Taal School in Europa.

Dit is de eerste keer dat een school op Malta is geselecteerd voor deze award sinds de ceremonie begon in 2006 en deze nominatie erkent dat Maltalingua het afgelopen jaar voortdurend uitstekende diensten heeft geleverd.

Om meer te weten te komen over deze nominatie, klik hier.

 

Certificaat van Uitmuntendheid 2019
ST Star Award 2022 Junior Cursus voor Onder 18's

Maltalingua is geselecteerd als een van de weinige Engelse taalscholen op Malta die is erkend met een Certificaat van Uitmuntendheid.

Erkend door het in Zwitserland gevestigde bedrijf Education Stars, is Maltalingua beloond voor het behalen van meer dan 190 positieve recensies op verschillende platforms, waaronder Facebook en Google recensies, om er maar een paar te noemen.

                                      

 

 

Onderscheiding voor Inspirerende ELT Professional 2019

Maltalingua hecht altijd veel waarde aan het aannemen van alleen de meest hooggekwalificeerde, gepassioneerde en beste docenten. Velen van ons academisch team zijn al vele jaren bij ons. In oktober 2019 werd één lid van dit team, Jeremy Glass, geselecteerd als de meest inspirerende ELT-professional op Malta.

Hij werd door mensen in de branche omschreven als "zeer inspirerend en populair" en als een "echte legende in de ELT-industrie", terwijl anderen opmerkten dat "zijn ervaring en toewijding echt erkend zouden moeten worden".

Bij het ontvangen van de prijs erkende een nederige Jeremy zijn collega's en het team en toonde zijn waardering terwijl hij iedereen nog steeds aan het lachen maakte.

Genomineerd worden voor deze award is een significante prestatie en het winnen ervan nog meer. Maltalingua is zeer trots op ons toegewijde team van docenten en professionals en is verheugd dat hun inspanningen op zo'n hoog niveau worden erkend.

 

 

 

                                       Beste Taalschool op Malta 2018Beste Taalschool op Malta

Maltalingua is zeer trots om in 2018 te zijn geselecteerd als de beste taalschool op Malta.

Deze prestigieuze award wordt beslist op basis van het bekijken van duizenden online recensies op verschillende platforms. 

Maltalingua stond bovenaan de enquête met een beoordeling van 4,7 van de 5 sterren en een uitstekende kwaliteitsscore van 98,83%

We zijn verheugd dat we zulke ongelooflijke feedback hebben ontvangen van al onze studenten en zullen blijven werken aan het verbeteren en handhaven van onze normen en diensten. Bedankt aan iedereen die een recensie achterlaat op internet en we hopen jullie allemaal snel weer te zien bij Maltalingua!