Prijzen en onderscheidingen

Inspiring ELT Professional Award 2022

2019 Inspiring Teacher Award

In de afgelopen 11 jaar heeft Maltalingua altijd veel aandacht besteed aan het aannemen van hooggekwalificeerde en gepassioneerde docenten. Veel van onze docenten zijn al vele jaren bij ons in dienst. In oktober 2022 werd onze eigen lerarenopleider, Paul Atkins, gekozen als de meest inspirerende ELT-professional in Malta. Paul's ervaring en kennis binnen de industrie zijn een absolute aanwinst voor het hele team hier bij Maltalingua en hij is altijd van onschatbare waarde geweest voor ons team.

Dit is de tweede keer dat een medewerker van Maltalingua is genomineerd voor deze prijs. Het ontvangen van een nominatie is een belangrijke prestatie en het winnen ervan nog meer. We zijn er erg trots op zo'n uitstekend team van leerkrachten te hebben en zijn verheugd dat ons hardwerkend personeel op zo'n hoog niveau wordt erkend. 

 

 

                                    Certificaat van uitmuntendheid 2022Certificate of Excellence 2022

Maltalingua werd in 2022 opnieuw geselecteerd als een van de weinige Engels talenscholen in Malta die een Certificate of Excellence kregen. In 2020 en 2021 werden er geen prijzen uitgereikt door Education Stars aan scholen.

Erkend door het in Zwitserland gevestigde bedrijf Education Stars, werd Maltalingua beloond voor het behalen van meer dan 290 positieve beoordelingen over meerdere platforms, waaronder Facebook en Google reviews, om er maar een paar te noemen.

 

                           

ST Star Awards Finalist 2022
Engelse taalschool in Europa
 

Eaquals Malta

Maltalingua is geselecteerd door StudyTravel Star Awards als finalist in 2022 binnen de categorie ST STAR English School Europe.

Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Maltalingua is genomineerd voor deze prijs en Maltalingua blijft de enige school in Malta die op de shortlist staat sinds de ceremonie begon in 2006 Deze nominatie erkent dat Maltalingua voortdurend uitstekende diensten heeft geleverd in de afgelopen 12 maanden.

 

ST Star Awards Finalist 2022
Juniorencursus voor jongeren onder 18

ST Star Award 2022 Junior Course for Under 18s

Maltalingua is door StudyTravel Star Awards op de shortlist geplaatst als finalist in 2022 binnen de STAR Junior Course voor Under 18's.

Maltalingua School of English is geselecteerd voor twee prijzen voor StudyTravel Star Awards in 2022. Een dubbele nominatie in een jaar is zeer zeldzaam en we willen graag al onze vorige studenten bedanken die de tijd hebben genomen om Maltlaingua feedback te geven, omdat we doorgaan met het onderhouden en verbeteren van onze diensten en normen te allen tijde.

 

 

 

ST Star Awards Finalist 2020/2021
Engelse taalschool in Europa

Eaquals MaltaMaltalingua is door StudyTravel Star Awards geselecteerd als finalist in 2020/2021 binnen de categorie ST STAR English School Europe.

Dit is de eerste keer dat een school in Malta voor deze prijs is geselecteerd sinds de ceremonie in 2006 begon en deze nominatie erkent dat Maltalingua in de afgelopen 12 maanden voortdurend uitstekende diensten heeft geleverd.

 

 

Certificaat van uitmuntendheid 2019
ST Star Award 2022 Junior Course for Under 18s

Maltalingua werd geselecteerd als een van de weinige Engels talenscholen in Malta die erkend worden met een Certificate of Excellence.

Erkend door het in Zwitserland gevestigde bedrijf Education Stars, werd Maltalingua beloond voor het behalen van meer dan 190 positieve beoordelingen over meerdere platforms, waaronder Facebook en Google reviews, om er maar een paar te noemen.

                                      

 

 

Inspirerende ELT-beroepsprijs 2019

2019 Inspiring Teacher Award

Maltalingua legt veel nadruk op het hebben van alleen de meest hooggekwalificeerde, gepassioneerde en beste docenten. Velen van ons academisch team zijn al vele jaren bij ons. In oktober van 2019 werd een lid van dit team, Jeremy Glass, gekozen als de meest inspirerende ELT-professional in Malta. Degenen binnen de industrie verklaarden dat deze docent 'extreem inspirerend en populair' was en een 'ware legende in de ELT-industrie', terwijl anderen opmerkten dat 'zijn ervaring en toewijding echt erkend moeten worden'.

Bij het in ontvangst nemen van de beloning sprak een nederige Jeremy zijn waardering uit voor zijn collega's en het team, terwijl hij iedereen nog steeds aan het lachen maakte.

Genomineerd worden voor deze prijs is een belangrijke prestatie en het winnen ervan nog meer. Maltalingua is erg trots om zo'n toegewijd team van docenten en professionals te hebben en is blij dat hun inspanningen op zo'n hoog niveau worden erkend.

 

 

 

                                       Beste talenschool in Malta 2018Best Language School in Malta

Maltalingua is erg trots om in 2018 te zijn geselecteerd als de beste talenschool in Malta. 

Deze prestigieuze prijs wordt bepaald door het beoordelen van duizenden online beoordelingen over meerdere platforms. 

Maltalingua kwam als beste uit de bus met 4,7 van de 5 sterren en een uitstekende kwaliteitsscore van 98,83%. 

We zijn verheugd om zulke ongelooflijke feedback te hebben ontvangen van al onze studenten en we zullen doorgaan met het verbeteren en handhaven van onze normen en diensten. Bedankt aan iedereen die een beoordeling online heeft achtergelaten en we hopen jullie allemaal snel weer terug te zien bij Maltalingua!