Covid-19 Aanvullende voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn een aanvulling op onze Algemene Voorwaarden en zijn van toepassing indien onze school door de lokale autoriteiten wordt opgedragen om tijdelijk te sluiten of indien een regionale uitbraak van COVID-19 reizen verhindert of beperkt.

Waar mogelijk zullen wij samenwerken met onze partners en derde partijen om eventuele annuleringskosten te verminderen die anders vermeld staan in de Algemene Voorwaarden.

VOOR AANKOMST

Als u niet kunt reizen vanwege Covid beperkingen:

Lesgeld 

Geen kosten voor gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd lesgeld.

Accommodatie

Geen kosten voor gewijzigde, uitgestelde of geannuleerde accommodatie.

Wij verzoeken u vriendelijk om uitstel!


NA AANKOMST (In-huis studenten)

Collegegeld

Studenten hebben de mogelijkheid om hun lessen online te volgen via één of een combinatie van de volgende opties: i) virtuele online groepslessen ii) individuele privélessen iii) groepswerk op afstand en iv) zelfstudie.

OF 

Studenten krijgen een tegoedbon voor een volledige, ongebruikte week die gebruikt kan worden voor dezelfde cursus en accommodatie (afhankelijk van beschikbaarheid) van dezelfde waarde - hoogseizoen tarieven zullen van toepassing zijn.

Accommodatie 

Gastgezin: studenten krijgen een tegoedbon voor volledige, ongebruikte weken als ze minstens een week van te voren annuleren. Geen kosten voor uitstel.

Zelfstandig verblijf voor volwassenen: studenten krijgen een tegoedbon voor volledige, ongebruikte weken met een opzegtermijn van ten minste een week. Geen kosten voor uitstel.

JUNIOR Residentie (Bella Vista Hotel): studenten krijgen een tegoedbon voor volledige, ongebruikte weken met een opzegtermijn van ten minste een week. Geen kosten voor uitstel.

Voor bepaalde accommodatiemogelijkheden, zoals hotels, kunnen andere annuleringskosten in rekening worden gebracht. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden en neem contact op met uw Maltalingua vertegenwoordiger.

Studenten die tijdens hun verblijf moeten isoleren/quarantaine houden

Als om welke reden dan ook een student door de lokale gezondheidsautoriteiten wordt bevolen om zichzelf te isoleren of in quarantaine te gaan, dan is het volgende van toepassing:

Studenten zullen online instructie krijgen totdat ze in staat zijn om terug te keren naar face-to-face instructie. Studenten kunnen gevraagd en/of geïnstrueerd worden om naar een andere accommodatie te verhuizen om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om het lokale zelfisolatie/quarantaine beleid te volgen, wat extra kosten met zich mee kan brengen bovenop de oorspronkelijke accommodatie boeking (kosten). Deze kosten moeten door de deelnemers op eigen kosten worden gedragen. Er zijn geen terugbetalingen of tegoeden als een student een deel van zijn oorspronkelijke accommodatiepakket verliest. Als een student na het afronden van de cursus nog enige tijd zelfstandig gehuisvest moet worden, zal een extra accommodatieboeking nodig zijn op eigen kosten van de student. Er kunnen extra kosten worden gemaakt, bijv. voor maaltijden, privétesten, transfers. Studenten kunnen naar hun oorspronkelijke accommodatie terugkeren zodra de plaatselijke gezondheidsautoriteiten dit toestaan.

Tegoedbonnen

Als de tegoedbon eenmaal is ingewisseld, worden er geen terugbetalingen of tegoeden meer aangeboden. Krediettegoedbonnen zijn alleen overdraagbaar aan naaste familieleden, waaronder broers, zussen en ouders, en kunnen niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld.