Gastgezinnen

De school kan accommodatie voorzien bij een van onze gastgezinnen. Gastgezinnen worden zorgenvuldig geselecteerd en worden op regelmatige basis beoordeeld; dit draagt mede bij tot een aangename en vriendelijke sfeer.

Accommodatie bij een gastgezin houdt een éénpersoons- of dubbele/gedeeld kamer in, met ontbijt en avondeten. éépersoonkamers zijn de standaardoptie, maar ook dubbele kamers kunnen geboekt worden door studenten die alleen reizen. In dit geval zoeken we voor jou een gepaste kamergenoot, van hetzelfde geslacht, en bij voorkeur een andere nationaliteit. 

Beddengoed en handdoeken worden door het gastgezin voorzien en eenmaal per week verschoond. We vragen je echter wel om strandlakens mee te brengen. In de zomer voorziet het gastgezin ventilators, in de winter wordt voor verwarming gezorgd.

Ja kan zelf iets regelen met het gastgezin in verband met de was (die wordt meestal eens per week gedaan). Wees open van geest wanneer je naar Malta reist en leer een andere en verschillende levensstijl kennen. Gastgezinnen zijn natuurlijk geen hotel, maar zullen je met plezier een thuis weg van huis aanbieden.

Alle gastgezinnen wonen vlakbij de school.