Maltalingua Strand Lido

Maltalingua heeft zijn eigen Beach Lido op slechts 2 minuten lopen van de school en is zeer toegankelijk voor studenten. 

De perfecte manier om uw middag door te brengen, afkoelen bij het zwembad, ontspannen bij de zee, of zwemmen in het kristalheldere water. Ons strand Lido is het hele jaar door geopend, in de winter is het verwarmd. Met een lengte van 33 meter en een diepte van 1,9 meter is het ideaal als u op zoek bent naar een goede workout of gewoon om te ontspannen en uw tenen in het water te dompelen.

Het Maltalingua Lido heeft ook zijn eigen volledig uitgeruste fitnesscentrum, kleedkamers, en douches zijn ook beschikbaar op het terrein.

 


Een PADI 5-sterren gecertificeerd duikcentrum opereert vanuit de club voor degenen die willen duiken of het willen proberen.

Honger gekregen? Geniet van het restaurant en de bar waar een grote verscheidenheid aan snacks en gerechten tegen redelijke prijzen wordt geserveerd. Het restaurant is elke dag geopend voor lunch en diner. Het menu is gevarieerd en biedt een selectie van gerechten zoals vlees, verse vis, pasta, salades, en een ruime keuze aan drankjes van de bar en cocktail lounge.

Er zijn ligbedden rond het zwembad en directe toegang tot de zee voor degenen die liever een duik nemen in de heldere Middellandse Zee.

Dit zwembad heeft een lange en mooie geschiedenis achter de rug, die teruggaat tot 1929, en de thuishaven was van het Neptunes Waterpoloteam, dat al snel plaatselijke bekendheid verwierf door de vele overwinningen en dat tot op de dag van vandaag nog bestaat.