Engelse taalschool in Malta

Best Language Schools in Malta 2018

Maltalingua English Language School wordt door studenten en agenten beoordeeld als een van de beste Engelse taalscholen in Malta en Europa. Onze school is gevestigd in een onlangs gerenoveerd historisch gebouw met uitzicht op de pittoreske en levendige baai van St. Julian's. De school beschikt over aantrekkelijke moderne klaslokalen, een gratis internetstudio, een receptie en een uitleenbibliotheek. De grootste attractie van de school is het grote dakterras en het zwembad, dat het belangrijkste sociale middelpunt van de school is.

Maltalingua's sterke punten liggen in het aanbieden van kwaliteitscursussen Engels, maar ook in het aanbieden van een compleet pakket aan activiteiten, sociale excursies en een grote verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden. Ons vriendelijke en persoonlijke team zal ervoor zorgen dat u het allerbeste krijgt van een all-round leerervaring.

Onze school is een van de enige Engelse taalscholen in Malta die in Britse handen is en wij streven ernaar om aan de hoogste internationale academische normen te voldoen.

De directeur van de school heeft meer dan 15 jaar ervaring en werft alleen leraren aan die een erkende EFL-kwalificatie hebben, zoals een TEFL (Teaching English as a Foreign Language) certificaat, CELTA, of DELTA (of gelijkwaardig).

Wij geloven dat Maltalingua een zeer unieke Engelse taal leerervaring biedt waar ook ter wereld.

Wij heten u van harte welkom om Engels te komen studeren in Malta en het met eigen ogen te zien!