Engelse taalschool in Malta

Onze Engelse taalschool is gevestigd in een pas gerenoveerd, historisch pand dat uitkijkt over de pittoreske en levendige baai van St. Julian´s. De school is voorzien van moderne klaslokalen, gratis internettoegang, een ruimte voor zelfstudie, een receptie en een bibliotheek. Maar de grootste trekpleister van de school is het dakterras met zwembad. Deze plek vormt het sociale middelpunt van de school.

De pluspunten van Maltalingua zijn het voorzien van kwalitatieve Engelse lessen, en een compleet pakket van activiteiten, uitstappen en een brede keuze aan opties voor accommodatie. Ons vriendelijk en toegewijd team zorgt voor de beste en allround leerervaring.

Onze school is één van de weinige taalscholen op het eiland met een Britse eigenaar en we streven ernaar om het hoogste niveau van de internationaal academische standaarden te behouden.

De directrice van de taalschool heeft ruim tien jaar ervaring en neemt alleen docenten aan met een gecertificeerde EFL kwalificatie, zoals TEFL (Teaching Englisch as a Foreign Language), CELTA of DELTA.

Wij geloven dat Maltalingua de beste Engelse talencursus biedt tegen een concurrerende prijs, waar ook ter wereld.

Maltalingua nodigt je graag uit voor een onvergetelijke ervaring in Malta en we kijken ernaar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen in onze internationale Engelse taalschool.