Nationaliteitenmix 2022

Bekijk onze up-to-date cirkeldiagram van de verschillende nationaliteiten die Maltalingua hebben gekozen om hun Engels te verbeteren, om je een idee te geven van alle verschillende mensen, uit alle verschillende landen die je kunt tegenkomen als je ervoor kiest om te studeren aan de Maltalingua School of English. 

 

Maltua heeft een divers aanbod van mensen die uit de hele wereld komen, het hele jaar door. Zoals hierboven te zien is, kiezen veel studenten ervoor om naar Maltalingua te reizen vanuit heel Europa, maar er zijn ook veel studenten die aanzienlijk verder reizen, zoals uit Zuid-Korea, Japan, Argentinië, Kazachstan, en nog veel meer.

Wij bevorderen diversiteit en uitwisseling tussen studenten. Hier krijg je de kans om je Engels in een mum van tijd te verbeteren, want door de mix van nationaliteiten hoef je niet met mensen uit je eigen land te praten, en het is algemeen bekend dat een onderdompeling in de taal je vooruitgang aanzienlijk zal versnellen en verbeteren!

Creëer sterke en unieke banden die een leven lang zullen duren, en beleef een ongelooflijke ervaring met mensen met dezelfde doelen en motivatie als jij.

Meest populaire cursussen
 

 

Studenten die gewoonlijk voor 2 of 3 weken komen, kiezen voor de intensieve cursussen Engels. U zult aanzienlijk meer Engels leren, en uw niveau verhogen in een kortere tijd als u kiest voor een van onze Intensieve Cursussen Engels. Zoals de bovenstaande grafiek laat zien kiezen veel Duitsers, Italianen en Spaanse studenten ervoor om hun vooruitgang te versnellen door te kiezen voor de Intensieve Cursus Engels. Om meer te weten te komen over onze Engelse cursussen in Malta, klik hier!

 
Meest populaire accommodatie
 

 

De Schoolappartementen zijn de voorkeursaccommodatie voor onze studenten. Een comfortabele en betaalbare ervaring, studenten kunnen kiezen om een kamer te delen of een eenpersoonskamer te kiezen in onze ruime, van airconditioning voorziene en moderne schoolappartementen. Gelegen op slechts 10 minuten lopen van de school, is het voordeel van een verblijf in de schoolappartementen van Maltalingua dat studenten hun Engels kunnen blijven verbeteren en na schooltijd tijd met elkaar kunnen doorbrengen.

Voor een overzicht van de Schoolflats, klik hier!

 
Leeftijdsgroepen
 

 

Bij Maltalingua hebben we een zeer gevarieerd aanbod van leeftijdsgroepen die het hele jaar door op de school studeren. Een meerderheid van onze volwassen studenten is 25+, en onze klaslokalen zijn evenwichtig met een gemengde reeks van nationaliteiten en leeftijden. Maltalingua biedt ook een 30+ optie voor degenen die zich meer op hun gemak voelen bij het studeren met oudere studenten.

Vraag vandaag nog een GRATIS offerte aan bij Maltalingua!