Boekingsinformatie

Hoe worden reserveringen verwerkt?

Ons doel is om het reserveringsproces zo eenvoudig, efficiënt en snel mogelijk te maken. Als je geïnteresseerd bent in een talencursus bij Maltalingua, volg dan de onderstaande stappen.

Reserveringen worden meestal online gedaan, via deze website. Heb je algemene vragen met betrekking tot cursussen, accommodatie en prijzen? Vul dan het offerteformulier in. Als je een effectieve reservering wilt maken, vul dan het boekingsformulier in.

Probeer de formulieren zo volledig mogelijk in te vullen, dan kunnen we je zo goed mogelijk adviseren over de cursussen en, indien nodig, over een passende accommodatie. Extra op- of aanmerkingen kun je vermelden onder het kopje "Opmerkingen".

Wanneer u een van bovenstaande formulieren invult, gelieve ons dan van zoveel mogelijk informatie te voorzien, zodat we voor u de best passende cursus, en indien nodig accommodatie kunnen voorzien. Extra vragen kan u altijd stellen in de ‘comment’ sectie achterlaten.

Wanneer we de gegevens van het onlineformulier ontvangen, sturen we u alle gedetailleerde informatie uw verzoek, maken we een offerte en beantwoorden eventuele vragen. We antwoorden zo snel mogelijk op uw verzoek, u kan normaal gezien binnen de 24 uur een antwoord verwachten.

Wanneer u beslist om een reservering te maken, vul dan een boekingsformulier in.

Wanneer je je boeking gemaakt hebt, kijken we voor u de beschikbaarheid na en sturen u de details van reservering en factuur binnen de twee werkdagen.

Wanneer de reserveringsdetails en factuur door Maltalingua zijn doorgegeven, volg dan de betalingswijze zoals op de factuur beschreven. Contacteer ons gerust als u fouten ontdekt.

Wanneer we bevestiging van betaling ontvangen, sturen we u de bevestiging van boeking en de details van uw reis. Deze bevatten belangrijke informatie over uw aankomst in Malta, uw accommodatie en de school, een kaart en relevante adressen en telefoonnummers.

Voor u uw boeking plaatst, lees onze algemene voorwaarden. Eens u een reservering bij ons doet, geen we ervan uit dat u deze gelezen en begrepen hebt.

Contacteer ons gerust wanneer u vragen hebt voor uw reis naar Malta. We helpen u met plezier verder!