Engelse taalcursussen voor jongeren

Beste Taalschool op Malta 2018

Malta behoort tot de meest populaire landen voor jonge studenten om Engels te leren. Dit komt mede door het Britse tweetalige erfgoed van Malta en het veilige, leuke en warme omgeving.

Het Actieve Taal Leren programma (ATL) van Maltalingua voor jonge studenten bestaat uit in-class lesgeven en aanvullend buiten actief leren. Dit innovatieve benadering onderdompelt de studenten volledig in een Engelstalige omgeving en moedigt 'leren door te doen' aan door middel van een verscheidenheid aan activiteiten in het echte leven.

Ons vriendelijke, professionele en toegewijde team is vastbesloten om jonge studenten een echt lonende en onvergetelijke ervaring te bieden.

De faciliteit waar de Maltalingua Junior Taalschool plaatsvindt, is modern en ruim en biedt een gastvrije en veilige omgeving voor junior studenten. Het gebouw is ontworpen met de focus op duurzaamheid, energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, met zonnepanelen, airconditioning, regenwatervangsystemen en een groen dak om de temperatuur te regelen en energieverbruik te verminderen.

De grote klaslokalen op de locatie die we in de zomer gebruiken zijn uitgerust met moderne technologieën zoals interactieve whiteboards, wifi en een aangrenzende badkamer in elke klas en liggen op slechts 5 minuten loopafstand van onze junior residentie.