Cursus zakelijk Engels

De cursus zakelijk Engels is perfect voor gemotiveerde en drukke zakenmensen en zakelijke studenten met een gemiddeld tot hoog niveau Engels. Studenten moeten een gemiddeld (B1+) of hoger hebben. Wij bij Maltalingua weten dat tijd kostbaar is en streven er daarvoor naar om zo snel en efficient mogelijk je vaardigheden die je nodig hebt voor je professioneel leven te verbeteren.

Deze cursus is ontwikkeld om je te helpen communiceren in een Engelstalige zakelijke omgeving. De lessen worden in kleine groepen van Maximum 8 studenten gegeven, met een aantal onderwerpen zoals:

  • Deelnemen aan meetings en speeches
  • Correspondentie via email en telefoon
  • Aanwervings- en interviewtechtnieken
  • Presentaties geven
  • Small talk voor gesprekken buiten de meeting

Omdat de lessen ontwikkeld zijn om flexibeler te zijn dan de Algemene cursus Engels, kunnen deze ook aangepast worden aan de onderwerpen die u interesseren (zoals wettelijk Engels of marketing en sales)

Enkele van onze klanten zijn: Telekom, Bayer, MICROSOFT Iberica, SAP, HZ Praag, Anderson Consulting, Mercedes Benz, Playmobil management executives, Lufthansa, Siemens en anderen.

Onze standaard zakelijke Engelse cursus bestaat uit 20 lessen per week (3 uur per week, van Maandag tot Vrijdag).

Als alternatief is er de intensieve zakelijke Engelse cursus, die bestaat uit 30 lessen per week (4.5 uur per week, maandag tot vrijdag), met een extra module in de namiddag die zich concentreert op vlotheid en communicatie. Omdat er in de namiddag meestal minder studenten zijn, is er nog meer flexibiliteit mogelijk naar onderwerp toe, om nog beter te passen bij de individuele noden van de student.

Extra privélessen zakelijk Engels:

Privélessen kunnen gecombineerd worden met alle hierboven genoemde cursussen. In een privéles is het mogelijk om je intensiever te richten op onderwerpen naar jouw keuze. Een privéles kan ingepland worden in de middag.

Als je tijdens je hele verblijf wilt werken met een eigen docent, raden wij onze privécursus zeker aan.