Intensieve spoedcursus Engels

Onze Intensieve Engelse "Crash" cursus is ontworpen om de student de mogelijkheid te bieden om hun Engelse niveau te verbeteren binnen de kortst mogelijke tijd. De cursus kan worden gevolgd zolang als nodig is.

De Intensieve Engelse cursus is geschikt voor volwassenen van alle niveaus, van Beginner (A1) tot Gevorderd (C1) en wordt in kleine groepen van maximaal 12 personen gegeven. Dit stelt onze leraren in staat om groepsdynamiek te gebruiken en tegelijkertijd te focussen op de behoeften van elke student.

Onze Intensieve Engelse cursus omvat 30 lessen per week.

  • 4 lessen per dag behandelen alle aspecten van het verbeteren van de communicatieve vaardigheden in het Engels en omvatten luister- en leestaken, spreek- en schrijfactiviteiten, evenals essentiële grammatica, uitspraak en uitbreiding van de woordenschat;
  • 2 extra lessen per dag bieden de mogelijkheid om vloeiendheid en communicatie te ontwikkelen. Deze extra lessen richten zich op woordenschat, functionele taal en spreken.

Diegenen op Intermediate (B1+) niveau of hoger worden aangemoedigd om de IELTS voorbereidingscursus te volgen.

Naast getest en geïnterviewd te worden bij aankomst, biedt Maltalingua ook gratis pre-plaatsingstests aan voordat u arriveert. De voortgang van studenten wordt regelmatig gecontroleerd en niveaus worden dienovereenkomstig aangepast.

Extra privélessen

Privébegeleiding kan ook worden gecombineerd met alle groepscursussen. Studenten kunnen inschrijven voor 1-2 extra privélessen per dag die op maat kunnen worden gemaakt naar uw behoeften. Als u bereid bent om de extra tijd te besteden, kunnen privélessen de groepslessen sterk aanvullen.