Intensieve spoedcursus Engels

Onze intensieve 'crash' cursus is ontworpen voor studenten die het meeste uit hun cursus Engels willen halen op een zo kort mogelijke tijd. De cursus kan zo lang duren als je zelf wenst.

De intentsieve cursus Engels is geschikt voor volwassenen van elk niveau, van beginner (A1) tot gevorderde en wordt in kleine groepjes van maximium 12 studenten gegeven. Dit zorgt ervoor dat de docent zowel voor de groepsdynamiek als voor individuele noden van de studenten kan zorgen.

Onze intensieve cursus bestaat uit 30 lessen per week.

  • 4 lessen per dag over alle aspecten om de Engelse communicatievaardigheden te verbeteren: luister-en schrijftaken, spraak en schrijfvaardigheid, maar ook essentiele grammatica, uitspraak en uitbreiding van de woordenschat.
  • 2 extra lessen per dag om vlotheid en communicatie nog meer te verbeteren.

Studenten met een gemiddeld (B1+) of hoger niveau moedigen we aan om zich in  te schrijven voor de IELTS voorbereidende cursus.

Om je niveau te testen, wordt je bij aankomst bij Maltalingua geïnterviewd, maar we bieden ook een gratis test aan, die je kunt maken voordat je in Malta bent. De vooruitgang van de studenten wordt tijdens de cursus regelmatig gecontroleerd en het lesniveau wordt waar nodig aangepast.

Extra privélessen

Privélessen kunnen gecombineerd worden met alle groepslessen. Studenten kunnen 1-2 extra privé lessen per dag volgenm op maat van je wensen voorbereid kunnen worden. Als je beslist hieraan je tijd toe te wijden, zijn de privé lessen een perfecte aanvulling op de groepslessen.