Club +30 Standaard Cursus Engels +30

De Club +30 Standaard cursus Engels is ontworpen om de algemene Engelse communicatievaardigheden te verbeteren en om een uitgebreid begrip van de Engelse taal te helpen ontwikkelen. Deze cursus is het meest geschikt voor deelnemers die de helft van de dag willen besteden aan het verbeteren van hun Engels en die liever in een groep met andere deelnemers van 30 jaar en ouder willen zijn. Als je in een groep zit waar de gemiddelde leeftijd hoger is, kun je meer leeftijdsgerichte onderwerpen bespreken met anderen die een vergelijkbare hoeveelheid levenservaring hebben. 

De cursus wordt gegeven in drie niveaus; Elementair (A1-A2), Intermediair (B1-B1+) en Gevorderd (B2-C1+) en begint elke maandag. Het curriculum omvat de Engelse vaardigheden van luisteren, lezen, spreken en schrijven, en is ook gericht op het verbeteren van de grammatica, woordenschat en uitspraak.  Het belangrijkste doel is het verbeteren van de spreekvaardigheid en communicatie, en docenten bieden de mogelijkheid om in elke les Engels te oefenen. Omdat er geen vaste tijdslimiet is, kunnen studenten deze cursus zolang als nodig is volgen.

Voor deze cursus wordt een pre-test gedaan via onze online test. De school zal je studievoortgang regelmatig monitoren en zal je lessen veranderen naarmate je niveau verbetert.

Voor degenen die hun leerprestaties in een kortere periode willen maximaliseren, is het raadzaam om je in te schrijven voor de Club +30 Intensieve 'Crash' cursus.

De voorwaarden zijn van toepassing.

Extra privélessen:

Privélessen kunnen ook gecombineerd worden met alle groepscursussen. Studenten kunnen zich inschrijven voor 1-2 extra privélessen per dag en kunnen op maat gemaakt worden naar uw wensen. Privélessen met je leraar zijn een goede aanvulling op het groepsonderwijs.