Cursus examenvoorbereiding IELTS (Cambridge)

Onze examenvoorbereiding voor het IELTS examen is bedoeld voor studenten die al een hoog niveau van Engels beheersen en willen gebruik maken van een internationaal erkend diploma.

IELTS (International English Language Testing System) is ontworpen om de taalvaardigheid van kandidaten te beoordelen die willen studeren of werken in een Engelstalige omgeving. Als je het IELTS examen met een positief resultaat aflegt, ontvang je een waardevol certificaat dat wereldwijd wordt erkend door professionele instellingen en universiteiten.

Onze intensieve IELTS cursus bestaat uit 30 lessen per week.
• Vier lessen per dag die erop gericht zijn om jouw Engelse taalvaardigheid te verbeteren, specifiek aangepast op het niveau van de studenten.

• Twee lessen per dag die erop gericht zijn om IELTS examenvaardigheden en -technieken te trainen en te oefenen met voorbeeldvragen van het IELTS examen.

Welk IELTS examen: academisch of algemeen?

Er zijn twee soorten IELTS examens: een academische en een algemene variant (bezoek www.ielts.org voor meer informatie over het verschil tussen deze twee examens).

Onze IELTS cursus richt zich op het IELTS academische examen, dat is de meest populaire keuze voor Maltalingua studenten.

Het IELTS scoresysteem varieert van 1 (geen kennis van de Engelse taal) tot 9 (expert). Engelse universiteiten eisen over het algemeen de volgende scores voor hun programma's:

Basis: 5,0-5,5

Bachelor: 6,0-6,5

Master: 6.5 +

Vergeet niet om je examen te boeken vóór je komst naar Malta

Houd er rekening mee dat je jezelf moet aanmelden voor het examen, na het boeken van de taalcursus. Wij kunnen anders niet garanderen dat je deel kan nemen aan het examen en Maltalingua stelt zich hiervoor niet aansprakelijk.

Inschrijven voor het examen

Als je je wilt inschrijven, vul dan het inschrijfformulier voor het IELTS examen in (deze kun je hier vinden). Wij helpen je graag bij de aanvraag.