Maltalingua 10 jaar oud - Vier met ons mee

Maltalingua viert zijn 10 jarig bestaan in 2021 en we willen dat u dat met ons viert. Het hele jaar door!

10 jaar Engels leren onder de zon, 10 jaar nieuwe studenten verwelkomen, 10 jaar vriendschappen, 10 jaar avonturen, 10 jaar gemeenschap, 10 jaar vooruitgang, 10 jaar vreugdevolle herinneringen, 10 jaar hard werken, en vooral 10 jaar plezier.

Sinds de oprichting van de Maltalingua School of English in 2011 hebben we aan meer dan 16.000 studenten van alle leeftijden uit meer dan 100 landen over de hele wereld Engelse les gegeven.

We willen u bedanken. Bedankt voor het bezoeken van onze website, het bekijken van onze inhoud, het studeren op onze school, het deelnemen aan onze activiteiten en het creëren van de geweldige sfeer waar Maltalingua nu bekend om staat.

 

 


Het laatste decennium is een ongelooflijke reis geweest. Het team is gegroeid in omvang, onze faciliteiten zijn groter geworden en ons zwembad op het dak is net zo populair. In 2014 werd de school internationaal geaccrediteerd door EAQUALS en behaalde een indrukwekkende 8 punten van uitmuntendheid. In 2018 steeg dit naar 11 van de 12 uitmuntende punten, waarmee Maltalingua een van de meest geaccrediteerde EAQUALS-scholen ter wereld is geworden.

Maltalingua is erkend met meerdere certificaten van uitmuntendheid, erkend als de beste talenschool in Malta, en is momenteel genomineerd voor een ST STAR Award 2020 - Taalschool Europa. Slechts 5 Engelse taalscholen zijn in aanmerking gekomen voor deze prijs en we voelen ons vereerd dat ze zijn geselecteerd.

Om ons 10-jarig jubileum te vieren willen we iedereen 10% korting geven op al onze groepscursussen Engels als u eind december 2020 uw plaats reserveert. Kies ervoor om de kou te ontvluchten en wat winterzon te krijgen, of boek voor het hoogtepunt van de zomer 2021, uw korting is geldig voor elk moment van het jaar!