Teens

Ons tienerprogramma is geschikt voor jongeren tussen 13 en 17 jaar. We verwelkomen studenten van elk niveau Engels tijdens de Paas-, Krokus (lente), zomer- en herfstvakantie (zie data). De cursus bestaat uit 3 uur les per dag van Maandag tot Vrijdag . Onze leerkrachten focussen zich op zowel de Engelse communicatie te verbeteren, alsook het vertrouwd raken met dagelijks en praktisch gebruik van de taal.

Buiten het klaslokaal voorziet Maltalingua een aantrekkelijk aanbod van activiteiten en excursies, die passen binnen het Active Language Learning (ALL) concept.
In Juli en Augustus gaan de lessen van de tieners door in onze zomerschool, op wandelafstand van het hoofdgebouw van onze school. Tijdens de andere vakantieperiodes gaan de lessen door in de juniorvleugel van ons hoofdgebouw in St. Julians. Al worden volwassenen en jongeren niet gemengd tijdens de lessen, is de nabijheid van deze twee locaties erg geschikt voor ons FAMILIE-programma.

Als volledig geaccrediteerd lid van EAQAULS (UK) en het door de overheid benoemde EFL, streeft Maltalingua naar de hoogste normen.

TEENS staan 24/7 onder toezicht binnen een leuke en veilige omgeving.