Teens

Junior Engelse Talenschool Malta

Het TEEN programma van Maltalingua is gedurende de Paas-, Zomer- en Herfstvakanties beschikbaar en is gericht op tieners tussen de 13 en 17 jaar oud. Het programma omvat drie uur Engelse lessen, mogelijk gemaakt door National Geographic Learning, die van maandag tot vrijdag worden gehouden en zijn ontworpen om de Engelse communicatieve vaardigheden van studenten en hun vertrouwen in praktisch gebruik te vergroten. Onze gekwalificeerde leraren bieden een interessante en boeiende leeromgeving die is aangepast aan de behoeften van elke individuele student, ongeacht hun taalvaardigheid.

Maltalingua biedt een breed scala aan leuke buitenschoolse activiteiten en excursies die passen bij ons Active Language Learning (ALL) concept. TEENS zouden in de maanden juli en augustus lessen moeten volgen in onze Zomerschool-annexe, die dicht bij onze Junior-residentie ligt. TEENS volgen lessen in een moderne, comfortabele en volledig uitgeruste school in St. Paul's Bay. De nabijheid van de locaties is handig voor gezinnen die deelnemen aan ons FAMILIEPROGRAMMA.

Als volledig geaccrediteerd lid van EAQUALS (VK) en een door de overheid aangewezen EFL-lichaam, streeft Maltalingua naar het handhaven van de hoogste normen. We bieden TEENS 24/7 zorg en ondersteuning in een leuke en veilige omgeving, waarbij wordt gegarandeerd dat hun tijd bij ons zowel educatief als plezierig is.