Studentenresidentie

Onze studentenresidentie bevindt zich in Buggiba en ligt vlakbij het strand, met een prachtig uitzicht over het Kennedy Grove natuurpark. Onze zomercampus en hoofdgebouw van de school bevinden zich beide op 15 minuten van deze accommodatie.

De residentie maakt deel uit van een hotel, met binnen- en buitenzwembad en jacuzzi op het dakterras. Er worden regelmatig Engelstalige films vertoond op groot scherm rond het zwembad. In de loungeruimte kan je een betaalbaar winkeltje voor basisbehoeften en een café vinden.

Studenten hebben toegang tot het exclusief activiteitencentrum met gratis Wi-Fi, gebruik van Playstation, XBOX, Nintendo WII, tafelvoetbal, bordspellen, pooltafel, bioscoop en karaoke avonden.

Studenten worden over de kamers verdeeld per geslacht, en in drie- of vierpersoonskamers ondergebracht op bepaalde verdiepingen van de residentie. Beddengoed wordt tweemaal per week verschoond en handdoeken kunnen dagelijks vervangen worden. Strandlakens zijn echter niet voorzien.

Maaltijden worden geserveerd in buffetvorm (met meerdere gangen) en wanneer nodig wordt een lunchpakket voorzien voor bepaalde naschoolse activiteiten. In het geval van specifieke dieetwensen of allergieën wordt aangepaste voeding gratis voorzien.

Studenten hebben toegang tot het aangrenzende natuurpark en all-season voetbalterrein waar extra activiteiten zoals voetbaltoernooien of schattenjachten worden georganiseerd in een pittoreske setting.

Onze inwonende medewerkers, groepsleiders en animatoren organiseren dagelijks feestjes, spelletjes en ontspannend entertainment.

Er wordt gezorgd dat de studenten per leeftijd, geslacht en nationaliteit geherbergd worden. De kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, een kluis, kleerkasten tafel, sateliet TV, telefoon, haardroger en een balkon. Alle kamers beschikken over airco en hebben een aangrenzende badkamer.

Onze residentie is 24/24 en 7 dagen op 7 bemand door personeel. Voor extra veiligheid is er een avondklok, afhankelijk van de leeftijd van de student. 

Denk eraan dat er een waarborg van 50 EURO per student dient betaald te worden bij aankomst. Uiteraard wordt deze bij vertrek teruggestort indien er geen schade wordt vastgesteld.