Zomercampus

Tijdens de zomermaanden Juli en Augustus gaan de lessen voor juniors door op onze zomercampus in St Julians. Deze campus bestaat uit 20 grote en heldere lokalen, een multifunctioneel sportterrein en een lift.

De zomercampus ligt in een rustige residentiele buurt van St Julians, op een paar minuten wandelen van Spinola Bay, en op wandelafstand van het hoofdgebouw van onze school.

St Georges Bay en de prachtige promenade van Sliema nodigen studenten uit om te zwemmen en te genieten van de zon of een lekker ijsje in een van de vele beachclubs in de buurt.

St Julians is heel populair en centraal gelegen op het eiland en slechts een korte busrit verwijderd van de hoofdstad Valletta. Andere historische plaatsen zoals Mdina zijn makkelijk te bereiken, en de gouden zandstranden in het Westen van Malta zijn slechts een korte autorit verwijderd. Studenten kunnen ook een bezoek brengen aan Mellieha, in het idyllische noorden van Malta, waar Maltalingua haar eigen beach club heeft met watersportfaciliteiten.

We hebben erg veel geluk met de ligging van onze zomerschool en we zijn er zeker van dat studenten en hun ouders er het hetzelfde over denken.