Zomercampus

Onze junior studenten studeren en wonen op onze zomercampus in St. Paul's Bay, een bruisende stad aan de noordkust van Malta, tijdens de zomermaanden juli en augustus.

De moderne, goed uitgeruste school waar de zomerschool wordt gehouden, heeft ruime klaslokalen die goed verlicht zijn en zijn uitgerust met interactieve whiteboards, volledige airconditioning en ensuite badkamers. De school is gelegen in een serene woonwijk van St. Paul's Bay, niet ver van de prachtige boulevard van de stad en een aantal nabijgelegen winkels, restaurants en cafés.

De nabijheid van de Junior School van Maltalingua tot de junior residentie - slechts acht minuten weg - is een van de grootste troeven. De mogelijkheid om snel van kleding te wisselen, te rusten en op te frissen maakt het zeer handig voor studenten om terug te keren naar hun accommodatie tussen activiteiten. Doordat studenten volledig kunnen deelnemen aan alle activiteiten en excursies zonder zich zorgen te hoeven maken over lange reistijden of de hele dag hun spullen bij zich te moeten dragen, kunnen ze optimaal genieten van hun tijd op Malta.

De bruisende boulevard en strandclubs liggen op slechts een korte afstand van de school, die zich in het hart van St. Paul's Bay bevindt. Studenten kunnen zwemmen in de schone Middellandse Zee of genieten van een verkoelend ijsje in een van de vele nabijgelegen cafés. Studenten die vrije tijd hebben, kunnen de vele winkels, eetgelegenheden en attracties in het gebied verkennen voor vermaak.

St. Paul's Bay is ideaal gelegen voor reizen door heel Malta. Gemakkelijke toegang tot Valletta, de hoofdstad van het land, en in de buurt van oude sites zoals Mdina. Studenten krijgen de kans om Mellieha, een charmant dorp in het idyllische noorden van Malta, te verkennen, waar we onze eigen strandclub hebben met watersportfaciliteiten, en de gouden zandstranden van de westkust zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

We zijn enthousiast dat onze zomerschool is gelegen in St. Paul's Bay en we zijn ervan overtuigd dat studenten en ouders de locatie en de vele activiteiten en mogelijkheden in de omgeving zullen waarderen.