Family Programma - Kids (8-12) & Juniors (13-17)

Ons FAMILY-programma gaat door in St Julians. Jongeren krijgen les op onze zomercampus, terwijl de ouders welkom zijn in de lessen voor volwassenen. Deze twee locaties liggen op minder dan 5 minuten wandelafstand van elkaar, zodat families elkaar gemakkelijk kunnenn ontmoeten na de lesuren en hun vrije tijd samen kunnen doorbrengen. De ideale combinatie tussen Engels leren en een vakantie samen met je gezin/familie.

Het familieprogramma bestaat ook uit die namiddagen-activiteiten voor kids en juniors, deze gaan door op Maandag, Woensdag en Vrijdag. Tijdens deze activiteiten brengen ze tijd door met de andere junior studenten, maken nieuwe internationale vrienden en leren het prachtige eiland Malta kennen in een veilige omgeving. Dit alles onder het toeziend oog van onze toegewijde groepsleiders. Ouders kunnen ervoor kiezen of hun kinderen al dan niet meedoen aan deze activiteiten. De centrale ligging van St Julians biedt de ideale uitvalsbasis voor families om het eiland op eigen houtje te verkennen.

Ons accommodatie-team helpt je graag verder bij het vinden van de geschikte verblijfplaats zoals een hotel, een zelfvoorzienend appartement of een Engelstalig gastgezin. Al onze familie-accommodaties bevinden zicht op korte afstand van onze schoolgebouwen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt.

Zie ook: Junior prijzen Programma voor volwassenen Prijzen voor volwassenen