Family Programma - Kids (8-12) & Juniors (13-17)

Maltalingua biedt een uitzonderlijk familieprogramma dat gelijktijdig loopt met onze kinder- en tienerprogramma's tijdens de paas-, zomer- en herfstvakantie. Gezinnen zijn van harte welkom om samen met hun kinderen deel te nemen aan onze taalcursussen Engels in Malta, terwijl ze genieten van de prachtige mediterrane omgeving. Ons familieprogramma geeft prioriteit aan de behoeften van volwassenen en hun kinderen, zodat gezinnen samen kunnen leren, vakantie vieren en nieuwe culturen kunnen ervaren.

Ons familieprogramma biedt cursussen Engels voor alle taalniveaus, met lessen van maandag tot en met vrijdag. Het programma is ontworpen om een gestructureerde educatieve ervaring te bieden, terwijl gezinnen ook de kans krijgen om Malta te verkennen en deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten. Ouders en volwassenen kunnen kiezen uit verschillende cursusopties, terwijl kinderen deelnemen aan ons Kids and Teen programma.

Naast taalcursussen biedt ons gezinsprogramma een uitgebreid activiteitenprogramma dat gezinnen stimuleert om een band op te bouwen en plezier te maken. Ontspan op de prachtige stranden van Malta, maak onvergetelijke boottochten naar de Blue Lagoon en het beroemde eiland Comino en geniet van de cultuur, geschiedenis en gastronomie van Malta. Gezinnen kunnen ook deelnemen aan spannende watersporten zoals windsurfen, paddleboarden en waterskiën, maar ook genieten van ontspannende momenten bij het zwembad of een wandeling maken door de stad.

Maltalingua's familieprogramma zorgt ervoor dat gezinnen zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun verblijf, met verschillende accommodatiemogelijkheden voor alle budgetten en ervaren personeel om te helpen met eventuele behoeften. Ouders en kinderen beleven samen een plezierige en stimulerende omgeving terwijl ze Engels leren en herinneringen voor het leven creëren.

Zie ook: Junior prijzen Programma voor volwassenen Prijzen voor volwassenen