Gastgezin

Onze gastgezinnen in Malta staan bekend om hun warme gastvrijheid en echte culturele onderdompeling.

We kiezen al onze gastgezinnen zorgvuldig uit en onze Maltalingua accommodatiemedewerkers komen regelmatig langs om een comfortabele en luxe omgeving voor onze studenten te garanderen.

Malta is een van de weinige landen ter wereld waar accommodaties moeten voldoen aan strenge overheidsvoorschriften en regelgeving, waardoor kwaliteit en toeristische standaarden gewaarborgd zijn.

Onze residentiële huizen zijn gunstig gelegen in de buurt van scholen of residentiehallen en bieden comfort en gemakkelijke toegang voor onze studenten.

Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Speciale dieetwensen worden in overweging genomen (informeer Maltalingua op het moment van boeking om er zeker van te zijn dat aan deze eisen wordt voldaan). Daarnaast worden studenten voorzien van een lunchpakket voor de meeste dagen om meer flexibiliteit te bieden in ons programmaschema.

Studenten worden ondergebracht in twee-, drie- en vierkamerappartementen, waardoor een gevoel van kameraadschap en culturele uitwisseling ontstaat. Beddengoed wordt verstrekt en wekelijks gewassen, terwijl studenten vriendelijk worden verzocht om hun eigen handdoeken en strandlakens mee te nemen.

Tijdens de pauze nemen de studenten deel aan een hele reeks culturele en sportieve activiteiten en 's avonds is er regelmatig entertainment. Deze activiteiten geven studenten de kans om zich onder te dompelen in de levendige Maltese cultuur, om te gaan met klasgenoten en blijvende herinneringen te creëren.

Onze gastgezinnen gaan verder dan alleen accommodatie; studenten krijgen de unieke kans om deel uit te maken van een Maltees gezin en het dagelijkse leven in Malta te ervaren. De families die hun huis openstellen voor onze studenten bieden niet alleen een plek om te verblijven, maar creëren ook een warme en gastvrije omgeving waar studenten zich deel van de familie voelen.

Studenten kunnen hun Engelse taalvaardigheden oefenen in de natuur, leren over Maltese gewoonten en tradities en krijgen een beter begrip van het lokale leven. Bij Maltalingua is de veiligheid en het welzijn van onze studenten van het grootste belang.

We onderhouden regelmatig contact met onze huisvesters, om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van de studenten wordt voldaan en dat ze worden ondersteund tijdens hun verblijf.

Onze medewerkers staan klaar om eventuele problemen aan te pakken of om hulp te bieden wanneer dat nodig is, zodat het verblijf voor zowel studenten als huurders soepel en plezierig verloopt.

Het kiezen van een gastgezin in Malta biedt een unieke en rijke ervaring, die studenten de kans geeft om betekenisvolle relaties op te bouwen, hun culturele horizon te verbreden en levenslange herinneringen te maken.

Onze zorgvuldig geselecteerde huisbewoners, in combinatie met onze spannende activiteiten en kwalitatief hoogstaand onderwijs, zorgen ervoor dat de tijd van studenten in Malta niet alleen leerzaam, maar ook onvergetelijk is.