Gastgezin

Gastgezinnen in Malta staan bekend om hun gastvrijheid. Al onze gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden regelmatig bezocht door ons personeel verantwoordelijk voor de accommodatie. Malta is één van de weinige landen waar gastgezinnen zich aan strikte regels moeten houden die door de overheid opgelegd worden en in het bezit moeten zijn van een geldige toeristische vergunning.

Al onze gastgezinnen wonen kortbij de school of de studentenresidentie. Volpension accommodatie, een gezonde afwisseling van huisbereide maaltijden worden voorzien. Eventuele dieetwensen (op voorhand door te geven aan Maltalingua in het boekingsproces) kunnen voorzien worden. Op de meeste dagen wordt er een lunchpakket voorzien om de flexibiliteit van het programma te bevorderen. De studenten beschikken over een twee-,drie- of vierpersoonskamer. Beddengoed wordt voorzien en eens per week verschoond. Studenten wordt wel gevraagd om eigen handdoeken en strandlakens mee te brengen.

Tijdens hun vrije tijd ontmoeten studenten hun klasgenoten in een volledig programma van culturele en sportieve activiteiten, alsook avondentertainment.