Accommodatie

Op zoek naar de perfecte accommodatie tijdens je verblijf in Malta?

Het kiezen van de juiste accommodatie is een belangrijk aspect van een geslaagde reis. Wij bieden zowel residentiële accommodatie voor studenten als zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen.

Het kiezen van de juiste accommodatie is de sleutel tot een succesvolle reis, en we begrijpen dat de behoeften van elke student anders zijn.

Daarom bieden we twee geweldige opties: onze sterk aanbevolen studentenaccommodatie in Maltalingua's Junior Residentie en onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen.

Onze junior residentie biedt studenten comfort in hotelstijl in een levendige sfeer met veel binnenvermaak en een grote verscheidenheid aan faciliteiten, van het binnen- en buitenzwembad tot een volledig uitgeruste speelkamer en een natuurpark direct tegenover het hotel. Je kunt je ontspannen in de wetenschap dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een comfortabel en plezierig verblijf.

Onze studentenaccommodatie is beschikbaar voor individuen met Pasen, de zomer en de herfst en is perfect voor diegenen die een meer onafhankelijke woonomgeving willen, maar toch hunkeren naar een gemeenschapsgerichte omgeving.

Voor schoolgroepen of gezinnen is er het hele jaar door accommodatie beschikbaar voor groepen van elke grootte.

Als je op zoek bent naar een meer persoonlijke ervaring, dan biedt onze homestay je de kans om bij een lokale familie of een van onze eigen docenten te verblijven, die je met open armen zullen ontvangen. Met een gastgezin krijg je een thuis weg van huis, waardoor je je echt kunt onderdompelen in de lokale cultuur en tradities. Daarnaast kun je genieten van zelfgekookte maaltijden, allemaal ondersteund door de begeleiding en gastvrijheid van je gastgezin. Dus of je nu op zoek bent naar heldere, gemeenschapsgerichte studentenhuisvesting of een gastvrij thuis, bij ons zit je goed.