Groepsleiders

Onze groepsleiders worden zowel internationaal als lokaal gerecruteerd om bij te staan in de dagelijkse werking van evenementen en activiteiten. De groepsleiders zijn ook verantwoordelijk voor het algemeen welzijn van de studenten en zijn een directe link tussen de studenten, hun ouders en de school.

Ook al wordt het Engels actief gepromoot tussen de studenten, is ons team groepsleiders in staat om te helpen in verschillende andere talen. Elke student wordt toegewezen aan hun persoonlijke groepsleider en kan deze bereiken via een mobiel contactnummer. Ons team is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Onze groepsleiders verblijven voornamelijk in onze residentie en minstens een van hen doet mee aan alle activiteiten en excursies.

Een of twee groepsleiders houden zich bezig met de studenten die in een gastgezin verblijven; ze verwelkomen nieuwe studenten en bezoeken de gastgezinnen waar nodig. Onze groepsleiders worden zorgvuldig geselecteerd uit kandidaten met een achtergrond in onderwijs en/of toerisme en er wordt een eerdere relevante ervaring verwacht in het werken met minderjarigen. We hebben ook gediplomeerde EHBO'ers in dienst. Dit zijn enkele van onze vorige groepsleiders:

Group leader Carina

Carina Boehm:
Head Live-In

Hallo, mijn naam is Carina en ik kom uit Bonn in Duitsland. Ik ben 23 jaar oud en studeer Engels en Aardrijkskunde om leerkracht te worden in een Duitse of internationale school.

In mijn vrije tijd geniet ik van literatuur, zwemmen, dansen en afspreken met vrienden. Buiten deze job werk ik ook als groepsleider in een lokale gemeenschapsorganisatie om daguitstappen en andere activiteiten met kinderen te plannen in Duitsland.

Ik kijk er erg naar uit om deze zomer tijd met jullie door te brengen in Malta!

Group leader Alejandro

Alejandro Celdran Rodriguez:
Senior Live-In

Hallo iedereen. Eerst en vooral bedankt dat ik mezelf aan julie mag voorstellen. Mijn naam is Alejandro en ik kom uit Spanje. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Granada.

Ik ben geïnteresseerd in sport, lezen, reizen en anderen helpen. Ik heb een positieve ingesteldheid, ben een harde werker, kan goed communiceren en heb de gave om mij in te leven in situaties en compromissen te sluiten. Mijn korte termijnplan is om voor dit bedrijf te werken en mijn lange termijn plan is om voltijds PE leerkracht te zijn.

Dat is alles over mezelf, bedankt! Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

Group leader Diane

Diane Du Peloux:
Live-In

Ik kijk er naar uit om een van jullie leiders te zijn en jullie te mogen ontmoeten deze zomer.

Het zal een fantastisch ervaring worden voor mij en voor jullie! Ik kom uit Frankrijk, maar ik studeer momenteel communicatie en productie in California.

Ik hou van reizen en buitenlandse mensen te ontmoeten zoals jullie. Ik studeerde enkele jaren geleden Engels in Malta, dus ik heb in jullie schoenen gestaan.

Zo, ik kijk ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen en ik zal mijn best doen om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen in Malta!

Group leader Liyang

Liyang Zhao:
Live-In

Hallo iedereen. Mijn naam is Liyang en ik kijk er erg naar uit om jullie te mogen ontmoeten deze zomer. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer Engels, biologie en onderwijs aan de universiteit van Bonn, Duitsland. Twee dingen waar ik van hou zijn reizen en mensen van over de hele wereld leren kennen.

Mijn hobbies zijn zwemmen, dansen en tekenen. Ik heb heel wat ervaring binnen werken met kinderen, dankzij verschillende stages en jobs. Als je vragen of zorgen hebt, twijfel niet om ze aan mij te stellen.

Ik beloof je een onvergetelijke tijd vol plezier.

Group leader Miro

Miro Tahchiev:
Groepsleider

Hallo iedereen. Ik ben een Bulgaarse student geneeskunde die opgegroeid is in Malta en hier Engels geleerd heeft.

Ik heb een liefde voor joggen, fitness, wetenschap en films. Ik ben een avontuurlijke en extraverte persoon die geniet van wandelingen maken, kamperen en een leuke tijd beleven op het strand, op een feestje en alles daar tussen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten deze zomer en een prachtige tijd samen te beleven.

Group leader Nadia

Nadia Grixti:
Groepsleider

Hoi! Ik ben Nadia, 19 jaar oud en Malta is het eiland dat ik mijn 'thuis' mag noemen.

Ik hou ervan om nieuwe talen te leren, te reizen en mensen te ontmoeten uit alle hoeken van de wereld. De kennis die ze met mij delen is iets wat ik als onbetaalbaar zie en daarom heb ik gekozen om mijn tijd bij Maltalingua te besteden, en niet in iets anders dat ik deze zomer kon doen.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie dit prachtig eiland te laten zien.

Group leader Justine

Justine Borg Bonaci:
Groepsleider

Hey iedereen. Mijn naam is Justine en ik kom van dit kleine maar prachtige eiland Malta. Ik ben 20 jaar oud en studeer momenteel sociaal werk aan de universiteit van Malta.

Ik word deze zomer een van jullie groepsleiders en zorg ervoor dat ieder van jullie zo veel mogelijk plezier beleeft dan mogelijk.

Ik ben een energetisch, extravert, avontuurlijk persoon met veel enthousiasme en interesse om ervoor te zorgen dat jullie een fantastische tijd beleven samen met ons. Ik kijk er echt naar uit om jullie te ontmoeten en samen een fantastische tijd te beleven.

Maltalingua group leaders

Wil je graag groepsleider zijn bij Maltalingua?
www.maltalingua.com/jobs/