Engels taalprogramma voor kinderen (8-12)

We zorgen extra goed voor onze jongste studenten wanneer we ze verwelkomen op ons KIDS-programma. Kinderen die dit programma volgen komen zonder begeleiding of samen met hun ouders naar het FAMILY-programma.

De school verwelkomt studenten van elk niveau tijdens de Paas, lente-, zomer- en herfstvakantie (zie data). Kinderen hebben een halve dag les van Maandag tot Vrijdag. De cursus focust zich op het bevorderen van conversatie en het verbeteren van de zekerheid tot spreken van het Engels. Onze docenten focussen zich op de dialektieke aanpak van lesgeven binnen een leuke en ondersteunende omgeving

Buiten het klaslokaal worden jonge studenten gemotiveerd om te converseren in het Engels. Maltalingua biedt hoedanook ondersteuning aan in verschillende talen om te helpen waar nodig.

Binnen ons 'sun and fun' programma bieden we een uitgebreid aanbod van dagelijkse activiteiten aan die volledig onder begeleiding staan van ons vakkundig team van animatoren en groepsleiders. 

Als volledig geaccrediteerd lid van EAQUALS (UK) en het door de overheid benoemde EFL, streeft Maltalingua ernaar de hoogste normen te halen.