Engels taalprogramma voor kinderen (8-12)

Junior English Language School Malta

Bij Maltalingua begrijpen wij het belang om een gastvrije omgeving te bieden voor onze jongste junior studenten in het KIDS-programma (8-12 jaar oud). Wij verwelkomen kinderen van harte om alleen te komen of samen met hun ouders in ons Familieprogramma.

Wij verwelkomen jonge leerlingen van alle taalniveaus en bieden Engelse taalcursussen voor junioren tijdens de Paas-, zomer- en herfstvakanties. Van maandag tot en met vrijdag nemen de kinderen deel aan halve dag Engelse cursussen met een leerplan dat gericht is op het stimuleren van communicatie en het verbeteren van vertrouwen. Onze docenten gebruiken een communicatieve methode die deelname, interactie en actieve discussie in een positieve omgeving bevordert. De docent begeleidt de studenten in gestructureerde uitleg over onderwerpen en ideeën.

Onze jongste studenten worden aangemoedigd om buiten de klas Engels te oefenen en te spreken, en meertalige hulp wordt indien nodig aangeboden in verschillende talen. Ons uitgebreide dagelijkse activiteitenschema maakt deel uit van ons Sun and Fun-programma, dat volledig door ons toegewijde team van animators en groepsleiders 24/7 wordt begeleid.

Bij Maltalingua gaan wij verder dan wat nodig is om ervoor te zorgen dat onze jongste studenten zich bij ons thuis, veilig en betrokken voelen tijdens hun verblijf bij ons.