Activiteiten

Actief Leren, Activiteiten en Vrije Tijd

De Maltese eilanden, gelegen in het hart van de Middellandse Zee, bieden een perfecte omgeving voor onvergetelijke ervaringen die draaien om de zon, zee en zwemmen. Op onze school hebben we een actief leersysteem samengesteld dat niet alleen deze opwindende activiteiten omvat, maar ook culturele excursies en vermakelijke avonden, waardoor een compleet en boeiend avontuur voor onze studenten gegarandeerd wordt.

Om het avontuur te beginnen, organiseren we een welkomstdiner dat de toon zet voor de opwindende weken die voor ons liggen. Ons programma omvat boottochten naar het eiland Comino en de prachtige Blue Lagoon, waar studenten zich kunnen onderdompelen in kristalhelder water en kunnen genieten van adembenemende omgevingen. Daarnaast hebben studenten gratis toegang tot onze exclusieve Beach Club, waar ze kunnen ontspannen, van de zon kunnen genieten en blijvende herinneringen kunnen maken met hun nieuwe vrienden.

Voor degenen die avontuurlijker willen zijn, bieden we een verscheidenheid aan watersportactiviteiten, zoals kajakken, peddelen en snorkelen. Het verkennen van de fascinerende onderwaterwereld van Malta is een prachtige gelegenheid om het rijke zeeleven te ontdekken en onvergetelijke ervaringen op te doen.

Om de avonden spannender te maken, organiseren we juniorfeesten vol muziek, gelach en entertainment. Studenten kunnen losgaan, de hele nacht dansen en blijvende herinneringen creëren met hun leeftijdsgenoten. Daarnaast hebben onze studenten de mogelijkheid om het langverwachte jaarlijkse Isle of MTV-concert bij te wonen, waar ze kunnen genieten van de levendige muziekscene en optredens van bekende artiesten.

Voor sportliefhebbers organiseren we voetbal-, volleybal- en schattenjachttoernooien en moedigen we vriendschappelijke competitie en teamgeest aan. Studenten kunnen hun vaardigheden tonen, deelnemen aan vriendelijke wedstrijden en onvergetelijke momenten buiten het klaslokaal beleven.

Voor degenen die een adrenalinekick willen, bieden we spannende activiteiten zoals 'Banana'-boottochten, jetskiën, waterskiën, kajakken, windsurfen, kitesurfen en duiken. Hoewel gemotoriseerde activiteiten extra kosten voor service en brandstof met zich mee kunnen brengen, onderhandelen we over lage tarieven om een opwindende en betaalbare ervaring te garanderen. Houd er rekening mee dat ouderlijke toestemming vereist is voor deze activiteiten.

Bij Maltalingua geloven we dat Engels leren verder gaat dan het klaslokaal. Daarom bieden we buitenschoolse activiteiten aan, zodat je het beste van Malta kunt verkennen. Onze begeleide tour brengt je naar de grootste historische en culturele bezienswaardigheden van Malta, waarbij je wordt ondergedompeld in het warme klimaat van het eiland en boeiende verhalen, van het dwalen door de oude straten van Valletta tot het verkennen van de versterkte stad Mdina en het ontdekken van de geheimen van de Drie Steden, elke stap is een reis naar de rijke geschiedenis van Malta.

Natuurlijk is een bezoek aan Malta niet compleet zonder het prachtige kustgebied te zien. We nemen je mee naar Golden Bay en Paradise Bay, waar je kunt ontspannen, zwemmen in kristalhelder water en kunt genieten van de Mediterrane zon. In de zomermaanden organiseren we ook wekelijkse bijeenkomsten in onze Beach Club om eindeloos plezier en ontspanning te garanderen.

We organiseren sportevenementen op ons kunstgrasveld en zorgen voor basketballen, ballen en tennisrackets voor buitenspelen. Onze recreatieve spellen en zoektochten stimuleren vriendschappelijke competitie, bevorderen ijsbrekers en helpen nieuwe vriendschappen te maken in een ontspannen en leuke omgeving.

We begrijpen het belang van vrije tijd, daarom bieden we één vrije middag of avond en een volledige dag op zondag voor studenten van 13 tot 17 jaar. In de tussentijd kun je het eiland verkennen met je vrienden of deelnemen aan buitenschoolse activiteiten die we voor je kunnen regelen. Voel je vrij om ons om aanbevelingen te vragen, want er zijn zoveel leuke dingen te doen op het eiland.

We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat je tijd in Malta niet alleen educatief is, maar ook vol avontuur, culturele ontdekkingen en de mogelijkheid om levenslange herinneringen te creëren. Onze brede waaier aan activiteiten en excursies, samen met onze hoogwaardige taalonderwijs, biedt een meeslepende en lonende ervaring die verder gaat dan traditioneel taalonderwijs. Ontdek de schoonheid van Malta, verwelkom nieuwe vrienden en ontsluit je potentieel in een omgeving die groei en ontdekking stimuleert.


Voorbeeld van Activiteitenprogramma

 


Bekijk hier onze voorgaande programma's.