Paasprogramma voor junioren - 15% korting, gratis upgrades en meer!

Het Maltalingua Junior Programma keert terug deze april!

Ben jij bereid om je kind een onvergetelijk en leerzaam Pasen te bezorgen? Zoek niet verder; we nodigen je van harte uit om dit jaar met ons mee te doen. Ons Junior Programma heeft plaatsen beschikbaar voor u op het prachtige eiland Malta.

Profiteer van de voordelen van onze speciale aanbieding

🌟 Uitstekende locatie: Lessen worden georganiseerd in onze hoofdschool in St. Julian's voor zowel kinderen als hun ouders
🌟 15% Korting op Zomertarieven: Profiteer van aanzienlijke besparingen terwijl u uw kind een top-leeravontuur biedt.
🌟 Gratis Upgrade naar Intensief Programma: Ouders in het gezinsprogramma ontvangen een gratis upgrade naar het intensieve programma (extra 10 lessen gratis).
🌟 Speciale Junior syllabus: Alleen native docenten Engels en lessen gebaseerd op National Geographic Learning.


Introductie van het Junior Programma: 23 maart - 21 april

Stel je voor dat je kind zich onderdompelt in de wereld van het Engelse taalonderwijs terwijl het de pittoreske landschappen en levendige cultuur van Malta verkent. Ons Junior Programma biedt de perfecte mix van interactieve Engelse lessen, boeiende activiteiten en de kans om de schatten van deze betoverende bestemming te ontdekken.

Beperkte beschikbare plaatsen - Reserveer nu uw plek!

Laat uw kind deze opmerkelijke kans niet missen. Onze beschikbare plekken raken snel vol, en we willen graag dat uw kind deel uitmaakt van deze verrijkende ervaring. Door vandaag uw plek te reserveren, ontgrendelt u een reeks exclusieve voordelen die deze reis nog uitzonderlijker maken. 

Uw kind staat een holistische ervaring te wachten

Ons all-inclusive pakket is ontworpen om uw kind een meeslepende en veelzijdige leerervaring te bieden. Dit is wat u kunt verwachten:

📚 20 boeiende Engelse lessen per week: Onze deskundige docenten zorgen voor interactief en effectief taalonderwijs.
🎉 Culturele en vrijetijdsactiviteiten: Buiten het klaslokaal zal uw kind Maltese geschiedenis, kunst en lokale tradities verkennen.
🏨 Luxe 4-sterrenhotelaccommodatie: Geniet van een comfortabel verblijf met volpension, zodat uw kind zich kan richten op leren en ontdekken.
🎮 Toegang tot de speelkamer: Plezier en entertainment zijn altijd binnen handbereik.
🚗 Handige luchthaventransfers: Zorgeloze aankomsten en vertrekken voor uw gemoedsrust.
🌍 24/7 toezicht door Engels sprekende groepsleiders: De veiligheid en het welzijn van uw kind hebben onze hoogste prioriteit.

 

Waarom ons programma zich onderscheidt

Maltalingua Taalschool Engels is een erkend leider in Engelse taalonderwijs op Malta. Met meerdere nominaties voor de Study Travel Award, "Cursussen voor onder 18-jarigen" en het Education Stars Certificate of Excellence, kunt u op ons vertrouwen om uw kind het beste te bieden.

Ontgrendel een onvergetelijke leerreis

Buiten het klaslokaal, buiten het gewone - we zijn hier om momenten te creëren die echt de toekomst van uw kind zullen vormgeven. Met zeer gekwalificeerde docenten, state-of-the-art faciliteiten en een inspirerende Britse sfeer, zal uw kind gedijen in een omgeving die gewijd is aan groei en uitmuntendheid.

Handel nu om de plek van uw kind veilig te stellen

Er zijn slechts beperkte plaatsen en ze zullen niet lang meegaan. Laat uw kind deze Pasen vol onderwijs, ontdekking en opwinding niet missen. Beveilig nu de plek van uw kind en begin aan een reis die herinneringen zal creëren om een leven lang mee te gaan.

Reserveer nu de plek van uw kind

Krijg uw GRATIS offerte nu, zonder enige verplichting, we staan altijd klaar om alle vragen die u heeft te beantwoorden. Vul nu ons snelle offerteformulier in en een lid van ons team zal contact met u opnemen!