Aankomstgegevens voor Volwassenen - Studentenzone

Lees alsjeblieft de volgende belangrijke aankomstinformatie:

Eerste schooldag
Op je eerste dag, kom alsjeblieft naar de school voor het welkomstprogramma dat begint om 8:00 op maandagochtend. Als het op maandag een nationale feestdag is in Malta, wordt van je verwacht dat je op dezelfde tijd op de volgende dag aankomt.
Materialen voor lessen
Neem alsjeblieft een notitieboekje en een pen mee. Alle andere materialen worden verstrekt.
Nationale feestdagen
Houd er rekening mee dat de school gesloten is op nationale feestdagen. Maltalingua zal proberen verloren lestijd in te halen.
Noodcontacten

Maltalingua: (+356) 2742 7570 (8:30 - 17:30, maandag tot vrijdag, zaterdag 11:00 - 15:00)
Noodnummer Maltalingua: (+356) 9914 8982 ('s avonds en in het weekend)
Politiebureau van St. Julian's (naast McDonald's): (+356) 2133 2196 Noodnummer (Politie, Ambulance, Brandweer): 112

Verzekering
Zorg ervoor dat je voldoende reis- en ziektekostenverzekering hebt (inclusief dekking voor COVID-19) en neem je medische verzekeringskaart en relevante documentatie mee.
Ziekenhuis
Mater Dei Hospital (+356) 2545 0000 of St. James (Particulier) +356 2329 1000
Huisarts
Je kunt de dichtstbijzijnde apotheek bezoeken om een afspraak met een arts te maken. Gzira Health Centre +356 2134 4766.
Taxi's
Vraag ons alsjeblieft om de gegevens van ons betrouwbare taxibedrijf.
Busroutes
Je kunt je kaartje rechtstreeks bij de buschauffeur kopen, zorg ervoor dat je het exacte bedrag of een kaart hebt.
Supermarkten
Supermarkten zijn geopend van maandag tot zondag tot ongeveer 19:30 uur. De openingstijden kunnen op zondagen variëren. Er zijn verschillende supermarkten, zoals Welbees in Park Towers (naast de school) en Lidl (Sliema), allemaal op korte loopafstand van de school.
Bankautomaten
De dichtstbijzijnde geldautomaat (BOV) bevindt zich in Balluta Bay, aan de voet van de heuvel van St. Julian's Bay Court appartementen. Er zijn er ook enkele in Spinola Bay, in de buurt van McDonald's.
Pharmacie

De dichtstbijzijnde apotheek is de St Julian’s Bay Pharmacy, naast de Welbees-supermarkt (naast de school). Om te controleren welke apotheken geopend zijn op zaterdagmiddag, zondagen en feestdagen, raadpleeg de apotheekrooster.

Valuta
Euro €
Activiteiten
Bekijk onze evenementenpagina en VisitMalta om te zien wat er nu in Malta te doen is. Op maandagen zal Maltalingua je voorstellen aan alle activiteiten die door de school zijn georganiseerd.
Elektrische Apparaten
Wij voorzien in Britse stijl stopcontacten op Malta. Zorg ervoor dat uw elektrische apparaten compatibel zijn of neem geschikte adapters mee indien nodig.