Club +30 Intensieve cursus Engels

De Club +30 Intensieve Engelse 'Crash' cursus is ontworpen om de student de mogelijkheid te bieden om zijn of haar Engels niveau binnen de kortst mogelijke tijd te verbeteren. De cursus kan zo lang worden gevolgd als nodig is.

De Intensieve cursus Engels is geschikt voor alle volwassenen die 30 jaar of ouder zijn.

Onze Club +30 Intensieve cursus Engels is inclusief 30 lessen per week. De cursus wordt aangeboden in drie niveaus; Elementair (A1-A2), Intermediair (B1-B1+) en Gevorderd (B2-C1+) en begint elke maandag. Het curriculum omvat de Engelse vaardigheden van luisteren, lezen, spreken en schrijven, en is ook gericht op het verbeteren van de grammatica, woordenschat en uitspraak.  Het belangrijkste doel is het verbeteren van de spreekvaardigheid en communicatie, en docenten bieden de mogelijkheid om in elke les Engels te oefenen. Studenten kunnen deze cursus zo lang als nodig is bijwonen.

  • 4 lessen per dag behandelen alle aspecten van het verbeteren van de Engelse communicatievaardigheden en omvatten luister- en leesopdrachten, spreek- en schrijfactiviteiten, evenals essentiële grammatica, uitspraak en verbreding van het woordenschatbereik;
  • 2 extra lessen per dag bieden de mogelijkheid om de spreekvaardigheid en communicatie te verbeteren.

Voor deze cursus wordt een pre-test gedaan via onze online test. De school zal je studievoortgang regelmatig monitoren en zal je lessen veranderen naarmate je niveau verbetert.

De voorwaarden zijn van toepassing.

Extra privélessen

Privéles kan ook gecombineerd worden met alle groepscursussen. Studenten kunnen zich inschrijven voor 1-2 extra privélessen per dag en kunnen op maat gemaakt worden naar uw wensen. Als je bereid bent om de extra tijd te besteden, kunnen privélessen een grote aanvulling zijn op de groepslessen.