Tot €300 tegoedbonnen voor Engelse taalstudenten die Engels studeren in Malta in 2021

Studenten die ervoor kiezen om vanaf 1 juni 15 of meer nachten te studeren aan de Maltalingua School of English in 2021, ontvangen een voucher van €10 per nacht, tot een totaal van 30 nachten.

Alle in aanmerking komende studenten kunnen hun vouchers onmiddellijk besteden in alle deelnemende restaurants en winkels in Malta en Gozo. De vouchers zullen vanaf 1 juni 2021 aan iedereen worden uitgereikt, wat samenvalt met onze heropeningsdatum, zodat studenten vanaf hun eerste dag hier toegang hebben tot hun vouchers.

 

 

Hoe werkt de tegoedbonnenregeling?

  • Voor de regeling is een budget van 1 miljoen euro uitgetrokken dat wordt toegewezen volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt". MTA zal de scholen via e-mail op de hoogte brengen wanneer er te veel plaatsen zijn voor de regeling. 
  • De vouchers zijn alleen beschikbaar voor studenten die minimaal 15 nachten in Malta verblijven - maximaal 30 nachten. Studenten ontvangen een voucher van 10 euro per nacht, bijv. Vijftien nachten --> Vijftien vouchers van 10 euro = 150 euro.
  • Iedereen 13+ komt in aanmerking voor de vouchers.
  • De vouchers zijn alleen beschikbaar voor studenten die vanaf 1 juni in Malta aankomen. 
  • De vouchers zijn alleen beschikbaar voor studenten die vanaf 7 mei geboekt hebben.  Een student die op 1 juni aankomt, maar voor 7 mei geboekt heeft, komt niet in aanmerking voor de regeling.
  • De cursus kan slechts voor 1 week geboekt worden, zolang je maar 15 nachten of langer in Malta verblijft. 

Waar kunnen de vouchers worden gebruikt?

  • De vouchers KUNNEN DIRECT BIJ MALTALINGUA WORDEN GEBRUIKT, bijv. voor het upgraden van uw cursus, extra privélessen, activiteiten, lunches, cursusboeken, accommodatie, enz.
  • De vouchers kunnen worden gebruikt voor goederen en diensten - een lijst van aanbieders zal ter beschikking worden gesteld bij aankomst van de student.

Maltalingua is er trots op dit jaar haar 10-jarig bestaan te vieren en biedt nu al een aantal fantastische kortingen, aanbiedingen en arrangementen aan gedurende 2021. Daarnaast kunnen wij nu ook onze studenten tot €300 aan vouchers aanbieden om hun verblijf in Malta nog meer te veraangenamen. Ontdek onze 2021 pakketten van 15 nachten of meer die ervoor zorgen dat u in aanmerking komt voor uw vouchers.

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Informatie bijgewerkt en geldig vanaf: 14 mei 2021