Taalcursus & Accommodatie Informatie

Informatie Over De Taalcursus

Cursus algemeen Engels

Standaard Algemeen Engels helpt je om je communicatievaardigeheden in lezen, schrijven, spreken en luisteren te verbeteren en ontwikkelen terwijl je een goed begrip van de Engelse taal ontwikkelt.

Cursus Zakelijk Engels:

Standaard Zakelijk Engels is de perfecte keuze voor de drukke zakenman of studenten die hun vermogen tot communicatie in een zakelijke omgeving willen uitbreiden of verbeteren. Minimumniveau B1+.

Privélessen Engels:

Privélessen Engels helpen je om je op je persoonlijke doelen en wensen te focussen en zo veel mogelijk bij te leren op korte tijd.

IELTS Examencursus - 30 lessen per week

IELTS academische examenvoorbereiding zal je niet alleen helpen om je communicatievaardigheden in lezen, schrijven, spreken en luisteren te verbeteren maar specifiek ook de vaardigheden die je nodig hebt om het IELTS examen af te leggen.

Intensieve Klassen

Studenten Intensief Engels wonen in de voormiddag de standaardlessen bij en volgen in de namiddag aparte lessen met een sterke focus op spreken.

Accommodatie informatie

Maltalingua gedeeld appartement

Afgewerkt en uitgerust naar hoge standaarden inclusief: aiconditioning/verwarming, tv, gratis WiFi, wasmachine en volledig uitgeruste keuken. Je kan kiezen tussen een gedeelde of eenpersoonskamer. Een perfecte keuze om vienden te maken en je Engels te oefenen.

Gastgezin

Verblijf bij een van onze goedgekeurde gastgezinnen met licentie. Ervaar de Maltese manier van leven terwijl je je Engels oefent tijdens het avondeten. Geselecteerd voor hun vriendelijkheid en leuke sfeer. Kies tussen een eenpersoons- of gedeelde kamer (een beperkt aantal superieure eenpersoonskamers is ook beschikbaar). Ontbijt en avondeten zijn in de prijs inbegrepen.

Hotels

Een aanbod van 3,4 en 5 sterren hotels met een brede keuze aan mogelijkheden die passen bij ieders smaak en budget.