Junior Taalcursus & Accommodatie Informatie

Informatie Junior Taalcursus Informatie

Junior programma's zijn beschikbaar tijdens de Paas-, lente-,zomer en herfstvakantie (zie data). Tijdens de zomervakantie gaan de lessen door op onze zomercampus-op 6-7 minuten wandelafstand van de school.

KIDS programma

Ons KIDS programma is geschikt voor juniors tussen 8 en 12 jaar.

TEENS programma

Ons TEENS programma is geschikt voor juniors tussen 13 en 17 jaar.

Alle taalniveaus zijn welkom tijdens de Paas-, Lente-, zomer en herfstvakantie (zie data). Studenten krijgen 3 uur per dag les. Maltalingua voorziet hulp in verschillende talen.

KIDS familieprogramma & TEENS familieprogramma

Kinderen krijgen les op onze zomercampus. Hun ouders zijn welkom om de lessen voor volwassenen bij te wonen. De campussen liggen op slechts 5 minuten wandelafstand van elkaar verwijderd. Het familieprogramma houdt drie activiteiten per week in, zodat jongeren de kans krijgen om Malta te verkennen samen met andere studenten, in een veilige omgeving en begeleid door onze toegewijde groepsleiders.

Enkel privelessen (20 & 30 lessen/week) - Juniors

Ons programma is ontwikkeld voor jonge studenten van verschillende leeftijden en niveaus.

 

Informatie over Junior Accommodatie

Schoolresidentie - Volpension

Onze studentenresidentie ligt in Buggiba en ligt kortbij het strand met uitzicht op het Kennedy Grove natuurpark. Zowel onze zomercampus als onze school zijn slecht 15 minuten van de accommodatie verwijderd. Omdat de studentenresidentie deel uitmaakt van een hotel beschikt deze over een binnen- en buitenzwembad en een jacuzzi op het dakterras. Er worden ook regelmatig Engelstalige films op groot scherm vertoond. Je kan ook een betaalbare winkel en cafe vinden in de receptieruimte.

Gastgezin - Volpension

Gastgezinnen in Malta zijn alom gekend voor hun gastvrijheid. Al onze gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en regelmatig door ons personeel bezocht. Malta is een van de weinige landen ter wereld waar gastgezinnen zich aan strikte regels van de overheid moeten houden en in het bezit moeten zijn van een geldige toeristische licentie.