Taalprogramma Engels voor gezinnen

Best Language School in Malta 2018

Malta is een uitstekende keuze voor families van alle leeftijden en ons familie Engels programma. Ontworpen om aan de behoeften en eisen van u en uw familie te voldoen, zijn onze leuke, boeiende en interactieve familiecursussen Engels perfect voor uw volgende familievakantie.

Maltalingua kan u alles bieden wat u nodig heeft voor een comfortabele en naadloze ervaring. Kies een cursus Engels, accommodatie, activiteitenprogramma en/of luchthaventransfer. Als familie bent u van harte welkom om van al deze diensten gebruik te maken of om te kiezen wat het beste bij u past.

De cursussen vinden plaats in St Julians. Alle junioren krijgen les in het bijgebouw van onze Junior School en ouders zijn welkom om deel te nemen aan de cursussen voor volwassenen in onze hoofdschool. De twee centra liggen op minder dan 5 minuten lopen van elkaar, zodat gezinnen elkaar na de lessen gemakkelijk kunnen ontmoeten en samen van hun vrije tijd kunnen genieten. 

Inbegrepen in de prijs voor het familieprogramma zijn drie middagactiviteiten, die meestal op maandag, woensdag en vrijdag worden gehouden. Dit is de perfecte gelegenheid voor junioren om hun Engels te blijven oefenen, nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken en het prachtige eiland Malta te leren kennen in een veilige omgeving, onder begeleiding van onze toegewijde groepsleiders, terwijl de ouders de kans krijgen om Malta te verkennen of gewoon te ontspannen in de middag. Ouders kunnen ervoor kiezen om hun kinderen niet mee te laten doen aan deze aanvullende activiteiten. Onze centrale ligging biedt ook een perfect startpunt voor gezinnen om de eilanden zelf te verkennen.

Ons team helpt u graag bij het vinden van accommodatie in een plaatselijk hotel, of bij een Engels sprekend gastgezin en wij kijken er naar uit om u en uw geliefden te verwelkomen in Malta en in Maltalingua.