Beoordelingen van studenten - Maltalingua Engelse taalschool

De volgende beoordelingen zijn onlangs geschreven door studenten van de Maltalingua taalschool. Maltalingua vraagt studenten regelmatig om feedback, om te kunnen blijven verbeteren en te blijven werken volgens de hoogste normen.

Natallia M
5

“Dit jaar was ik twee keer in Malta! Namelijk in het Maltalingua school of English - hier wil je zeker terugkomen! Boeken is gemakkelijk en overzichtelijk. De service is efficiënt en vriendelijk! Bedankt aan iedereen van Maltalingua voor de warme en vriendelijke sfeer! Ik had (weeral) een onvergetelijke tijd! Bedankt aan alle docenten van Maltalingua voor hun interessante lessen Engels - Mijn gesproken Engels is al veel verbeterd :) en ik voel vooruitgang.”

Sergio O
5

“Ik ben erg blij met alles: school, docenten, activiteiten, school- en flatgenoten... Ik ben blij dat ik hier met jullie kon zijn voor deze drie weken en ik hoop dat ik jullie allemaal spoedig opnieuw zal zien...(Misschien in Malta of in Spanje) Groetjes." Sergio

Rebecca M
5

"Maltalingua is een geweldige school waar je veel kan leren terwijl je studenten vanuit heel de wereld leert kennen. De leraars zijn er professioneel, vriendelijk en behulpzaam en de lessen zijn goed georganiseerd. Ik heb vooral genoten van het zwembad op het dakterras. Het was een perfecte plek om na de lessen te relaxen en nieuwe vrienden te maken. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd voor studenten die het eiland en zijn geschiedenis willen leren kennen.

Jonny T
5

"In februari bracht ik twee weken in Malta door terwijl ik lessen volgde bij Maltalingua Language school. Boeken was gemakkelijk en mensen van Maltalingua hebben me goed geïnformeerd. De school bevindt zich in een oudere, traditionele Maltese gebouw, maar tegelijk is het vanbinnen zeer modern en mooi. Er is zelfs een zwembad op het dak. Alles was goed georganiseerd. De cursus was een leuke afwisseling tussen grammatica en conversatie. Elke dag biedt de school verschillende vrijetijdsactiviteiten.. Ik had een leuk gastgezin waar ik kon verblijven.

Rahul
4

"Ik kon veel andere studenten Engels van verschillende nationaliteiten en culturen leren kennen. Het was een geweldige ervaring." Rahul